19 Ιουν 2022

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022 / LIA HIDE



 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022 / LIA HIDE


Athens Music Week / Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων / BIOS / Temple  / 22-24 Ιουνίου, 2022

Το Athens Music Week (AMW) είναι ένα Βοutique conference & showcase festival, που διοργανώνεται τον Ιούνιο, στην Αθήνα, και πραγματοποιείται σε επιλεγμένες τοποθεσίες της πόλης, όπως την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, έναν ιστορικό χώρο ορόσημο της πολιτιστικής ζωής της πόλης. Tο Athens Music Week ξεκίνησε το ταξίδι του το 2018 με όραμα να φέρει σε επαφή τους επαγγελματίες, τους καλλιτέχνες και τους μουσικόφιλους από την εγχώρια και διεθνή αγορά με στόχο την:
 Προώθηση της εγχώριας μουσικής στις διεθνείς αγορές, Ανάδειξη και εξερεύνηση του συγχρόνου αστικού τρόπου ζωής στην Ελλάδα και την Ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ανάπτυξη της καινοτομίας. Οι Lia Hide θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά, την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο Bios, στις 22.00. Το ίδιο βράδυ μπορείτε να απολαύσετε επίσης τους Human Assine, Iotaphi, Echo Basement και άλλους, καθώς επίσης και τα ποικίλα δρώμενα, σεμινάριο workshops και διαλέξεις του Athens Music Week.

Μάθε περισσότερα : https://www.athensmusicweek.gr/el/


ΦΕΣΤΙΒΑΛ “ΜΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ” / ΧΙΟΣ / 1-10 Ιουλίου, 2022

Το 6ο Φεστιβάλ ΜΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ είναι μια γιορτή που ανεβάζει τον πολιτισμό, ψυχαγωγεί, εμπνέει, φωτίζει το παρόν, μας φέρνει πιο κοντά στο παρελθόν, διδάσκει την ιστορία μας. Ένα οκταήμερο πλούσιο σε δραστηριότητες, με ελεύθερη είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις. Την Παρασκευή 8 Ιουλίου, στον “Καλλιτεχνικό Πάρκο” του Φεστιβάλ, οι LIA HIDE θα βρίσκονται στο Κάστρο της Χώρας Χίου με την μουσική τους, να σας ταξιδέψουν με την Σονάτα του Τίμαιου απο τον νέο τους δίσκο “ο Απών Τέταρτος Επισκέπτης – The Missing Fourth Guest”, λίγο μετά την δύση του ήλιου.

Link με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ: https://musahellenicafestival.gr/6o-festival/


ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ “ARTEMEIΣ festival 2022″ 16 Ιουλίου, 2022

H μουσικός της πρωτοπορίας Lia Hide σε μια μοναδική παράσταση την δεύτερη μέρα (Σάββατο 16 Ιουλίου 2022) του Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ στο Μαρούσι. Με ένα πλούσιο παρελθόν στην ελληνική ηλεκτρονική σκηνή, με πολλά albums, δεκάδες συνεργασίες και συμμετοχές σε πολυποίκιλα projects και διεθνείς συλλογές, τοThe Missing Fourth Guest είναι το νέο της πόνημα, όπου και θα παρουσιάσει στο Φεστιβάλ. Το έργο δανείζεται τον τίτλο του από την εναρκτήρια πρόταση του διαλόγου του Πλάτωνα «Τίμαιος» και κινείται σε πειραματικά μονοπάτια ενώ πραγματεύεται θέματα που αφορούν τις κοινωνικές αδικίες, την υπαρξιακή κρίση και εμπνέεται από κλασικούς φιλοσόφους.
To Σάββατο 16 Ιουλίου θα εμφανιστούν επίσης οι Ιωάννα Καβρουλάκη και Kit Kido.
 
Παρουσίαση της βραδιάς : https://maroussiparatiritirio.blogspot.com/2022/06/lia-hide-art.html
Link με το πρόγραμμα : https://maroussi.gr/programma-festival-dimou-amarousiou-2022/

Photo from
LIA HIDE LIVE AT ATHENS JAZZ FEST 2022 / TECHNOPOLIS ATHENS / pics by Manolis Symeonidis, Kiss the Frog

Δεν υπάρχουν σχόλια: