9 Απρ 2022

Στο studio βρέθηκαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ζέτα Δούκα και η Άρτεμις Ματαφιά, για να ηχογραφήσουν τα τραγούδια που γράφτηκαν για τα δύο βιβλία «Έλλα & Άλλυ»

 


Στο studio βρέθηκαν πριν λίγες μέρες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ζέτα Δούκα και η Άρτεμις Ματαφιά, παρέα με 3 μικρά κοριτσάκια, για να ηχογραφήσουν τα τραγούδια που γράφτηκαν για τα δύο βιβλία «Έλλα & Άλλυ». Η σειρά των βιβλίων κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books, υπενθυμίζοντάς μας (και μετά μουσικής πλέον) πόσο σημαντικές είναι η δύναμη της φιλίας, η αλληλεγγύη, η γυναικεία υποστήριξη και η αποδοχή της διαφορετικότητας.



Η Ζέτα Δούκα μέσα από τη σειρά των παιδικών της βιβλίων «Έλλα & Άλλυ» επιδιώκει να μεταδώσει τα παραπάνω σπουδαία μηνύματα στα παιδιά, δίνοντας έμφαση στην ενδυνάμωση και την αλληλεπίδραση που έχουν κάποιοι ξεχωριστοί άνθρωποι στη ζωή μας: αυτοί που ονομάζουμε «φίλους».




Η εικονογράφηση του Θάνου Καρανίκα, διαθέτει την ειλικρίνεια και την προσιτότητα της ζωγραφικής τέχνης, βοηθώντας τα παιδιά να φανταστούν τους εαυτούς τους στη θέση των δημιουργών και -ιδανικά- των ίδιων των ηρώων των βιβλίων.

Τα τραγούδια «Έλλα & Άλλυ» θα ενσωματωθούν σε όλα τα ομώνυμα βιβλία της σειράς («Είσαι Φίλη μου», «Είσαι Δυνατή») μέσω QR Code.



Το Σάββατο 16 Απριλίου στις 12.30 θα πραγματοποιηθεί στον Ιανό η παρουσίαση των τραγουδιών και των βιβλίων.



Συντελεστές:

•Στίχοι-Μουσική: Άρτεμις Ματαφιά

•Ενορχήστρωση: Κωνσταντίνος Παγιάτης

•Τραγούδι: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ζέτα Δούκα, Άρτεμις Ματαφιά

•Μουσικοί:

Κωνσταντίνος Παγιάτης – Πιάνο, Ξυλόφωνο, Κρουστά, programming
Γιώργος Πατσιώτης – Κιθάρα
Άγγελος Διαμαντόπουλος – Τύμπανα , Κρουστά
Αντώνης Καρύδας – Μπάσο
Κώστας Στάικος – Φλάουτο, Κλαρινέτο
Ρενάτο Κούσι – Τρομπόνι

•Συμμετέχουν οι μικρές: Ηλέκτρα Ταμβάκη, Ίρις Ταμβάκη και Θάλεια Χατζαντωνά.

•Η ηχογράφηση έγινε στο Στούντιο 111 του Τάκη Αργυρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: