4 Μαρ 2022

Οι Scorpions έρχονται 6 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, special guest ο Alice Cooper





Μια ροκ βραδιά που θα μείνει στην ιστορία!
 
Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022
Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ)
 
SCORPIONS 
“ROCK BELIEVER TOUR 2022”
 
Special Guest
ALICE COOPER

Η ροκ συνάντηση της χρονιάς είναι γεγονός. Scorpions - Alice Cooper! Δύο σπουδαίες ροκ συναυλίες σε μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πάντα! Την Τετάρτη 6 Ιουλίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας!
 
Οι Scorpions, το θρυλικό ροκ συγκρότημα, 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, παρουσιάζουν το “Rock Believer” σε μια περιοδεία που θα τους φέρει και στην Αθήνα και θα είναι η πιο εντυπωσιακή συναυλία που θα παρουσιάσουν στο Ελληνικό κοινό. 
Οι Scorpions, ένα από τα μακροβιότερα - και πιο επιτυχημένα εμπορικά - γκρουπ της rock, έμειναν ενεργοί όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορώντας δεκάδες άλμπουμ, ενώ οι πωλήσεις των δίσκων τους ανέρχονται σε 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.
Το Scorpions Best παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ στην χώρα μας και το ελληνικό κοινό τους ακολουθεί πιστά σε κάθε επίσκεψή τους στην Αθήνα.
Τα ραδιόφωνα δεν σταματάνε να παίζουν τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως “Still Loving You”, “Holiday”, “When the Smoke is Going Down”, “Always Somewhere”, “Wind of Change”, “Send Me an Angel”, αλλά και τους ροκύμνους όπως “Rock You Like a Hurricane”, “Blackout”, “Bad Boys Running Wild”, “In Trance”, “He’s a Woman She’s a Man”, “No One Like You”, “Rhythm Of Love”, κ.α. 

Όπως έχει πει και ο τραγουδιστής τους Klaus Meine, “Μπορεί το ροκ να έπαψε να είναι τόσο επαναστατικό, αλλά οι νέοι χρειάζονται αυτή τη μουσική ως «τροφή για την ψυχή». Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ…”
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το συγκρότημα αποσύρθηκε στο στούντιό τους στο Ανόβερο και άρχισε να δουλεύει πάνω σε νέα τραγούδια. Για πρώτη φορά ο πρώην ντράμερ των Mötorhead, Mikkey Dee, συμμετέχει και προσθέτει την δική του ενέργεια στον θρυλικό hard rock ήχο των Scorpions. “Το άλμπουμ δημιουργήθηκε και ηχογραφήθηκε με βάση το DNA των Scorpions σε συνθέσεις Schenker/Meine”, λέει ο frontman Klaus Meine και εξηγεί γιατί τα νέα τραγούδια είναι τόσο δυνατά όσο τα άλμπουμ τους της δεκαετίας του '80: “Ηχογραφήσαμε το άλμπουμ ως συγκρότημα ζωντανά, σε ένα δωμάτιο, όπως κάναμε τη δεκαετία του '80. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε και επιτέλους να παίξουμε ξανά για τους θαυμαστές μας”. Ο ήχος έχει τόση ενέργεια όπως μια έκρηξη αδρεναλίνης και δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το είδος της δύναμης που θα προσφέρουν ζωντανά οι θρύλοι της ροκ!
Το “Rock Believer” κυκλοφόρησε στις 11 Φεβρουαρίου 2022. Το 2022 είναι πραγματικά μια πολύ ξεχωριστή χρονιά: Ακριβώς 50 χρόνια νωρίτερα, στις 22 Ιανουαρίου 1972, οι Scorpions έκαναν το θεαματικό ντεμπούτο τους στη δισκογραφία και ξεκίνησαν τη διεθνή τους καριέρα. Άλλο ένα ορόσημο και ένας ακόμη λόγος για να γιορτάσουν με τους θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο. Οι Scorpions θα ξεκινήσουν την “Rock Believer WorldTour” τους από το Λας Βέγκας, στις 26 Μαρτίου. Στη συνέχεια θα διασχίσουν τον Ατλαντικό και θα κατευθυνθούν προς την Ευρώπη, όπου θα παίξουν στο Accor Arena στο Παρίσι -έναν από τους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της Ευρώπης- καθώς και σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Ο Klaus Meine εξηγεί: “Ποτέ στην καριέρα μας δεν σταματήσαμε για τόσο καιρό τις συναυλίες, όσο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Γι’ αυτό ανυπομονούμε να επιστρέψουμε ξανά σε περιοδεία.”
Από την άλλη, ο Alice Cooper, ο θρύλος της ροκ μουσικής, έχει ήδη γιορτάσει την επέτειο των 50 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ και συνεχίζει να κάνει περιοδείες παρουσιάζοντας μοναδικά εντυπωσιακά shows. Ο Alice Cooper από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 και στην πορεία, άφησε εποχή με τις “ακραίες” εμφανίσεις του, καλυμμένος με αίμα, περιτριγυρισμένος φίδια, γκιλοτίνες, ηλεκτρικές καρέκλες, αλυσίδες και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί ως “The Godfather of Shock Rock”.
Το 2022 συμπληρώνονται 50 χρόνια από την κυκλοφορία του “School’s Out", του απόλυτου ροκ ύμνου για τον εορτασμό του τέλους της σχολικής χρονιάς και τη βουτιά στο καλοκαίρι. Μισό αιώνα αργότερα, μπορούμε ακόμα να ακούσουμε την φωνή αυτού του ύμνου - Alice Cooper - να τον ερμηνεύει σε συναυλία. Επιπλέον, ο Alice Cooper κυκλοφόρησε το 2021 ένα νέο άλμπουμ με τίτλο “Detroit Stories”. Ο δίσκος αποτίει φόρο τιμής στο Detroit, την γενέθλια πόλη του Alice Cooper. Παραγωγός του “Detroit Stories” είναι ο Bob Ezrin, ο οποίος ήταν παραγωγός και του “School's Out” το 1972. Μια σειρά από τεράστιες επιτυχίες του με τον Cooper, οδήγησε τον Ezrin να γίνει γρήγορα ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς της ροκ. Ήταν άλλωστε και ο παραγωγός του θρυλικού άλμπουμ “The Wall” των Pink Floyd - ένα από τα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία. Η ιδέα να τραγουδήσουν τα παιδιά του σχολείου το αξέχαστο ρεφρέν “we don't needno education” στο “Another Brick in the Wall”, προήλθε από τον Ezrin!

Στην εκρηκτική του συναυλία στο ΟΑΚΑ, θα μας παρουσιάσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως το “Poison”, το “Bed of Nails”, το “School's Out”, το “House of Fire”, το “Feed My Frankenstein” και πολλά άλλα από δίσκους που έγραψαν ιστορία, όπως το θρυλικό “Trash” του 1986 ή το “Billion Dollar Babies” του 1973.
Το line-up της μεγάλης βραδιάς:
17.30
 Doors open 
19.30 ALICE COOPER
21.30 SCORPIONS

H νύχτα της 6ης Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι μαγική. Είναι βέβαιο ότι το κοινό δεν θα πάψει ούτε στιγμή να τραγουδάει και να συνοδεύει με τον ενθουσιασμό του τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Θα είναι σίγουρα μια ακόμα βραδιά με τους Scorpions που θα μείνει στην ιστορία!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
SCORPIONS - Special Guest ALICE COOPER
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΟΛΥMΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (Ο.Α.Κ.Α.)
Ώρα έναρξης 19.30 - Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.30


SCORPIONS FAN CLUB PRESALE: 
Για ένα 24ωρο από την Πέμπτη 3/3 στις 11.00 

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 11.00 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΑΡΕΝΑ:
ΑΡΕΝΑ ΟΡΘΙΩΝ 50€ / Φοιτητικό - Ανέργων 38€ για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων
ΑΡΕΝΑ GOLD ΟΡΘΙΩΝ 80€
ΑΡΕΝΑ SEATED GOLD 190€
ΑΜΕΑ: 28€ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)

ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ:
A VIP: 120€ (ΘΥΡΑ STANDARD VIP)
B VIP: 100€ (ΘΥΡΑ 9 )
ΖΩΝΗ 1 : 80€ (ΘΥΡΕΣ 7, 8, 28, 29)
ΖΩΝΗ 2 : 60€ (ΘΥΡΕΣ 5, 6, 30, 31)
ΖΩΝΗ 3 : 45€ (ΘΥΡΕΣ 3, 4, 32, 33)
ΖΩΝΗ 4 : 35€ (ΘΥΡΕΣ 1, 2, 34, 35) / Φοιτητικό - Ανέργων 28€ για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210-7298930

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 211-7701700, www.viva.gr &  Public

Δεν υπάρχουν σχόλια: