12 Σεπ 2021

ALICIA KEYS & SWAE LEE “LALA” -ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔI




Η ALICIA KEYS ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
ΤΟ ΝΕΟ 
SINGLE 
LALA
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ SWAE LEE

H  15 φορές βραβευμένη με βραβείο GRAMMY® καλλιτέχνης και παγκόσμιο είδωλο της μουσικής Alicia Keys, κυκλοφορεί το νέο single “LALA” σε συνεργασία με τον επιτυχημένο rapper Swae Lee, το οποίο είναι διαθέσιμο από τη Panik Records/Sony Music. Το “LALA” αντικατοπτρίζει το πως είναι η Keys στη καλύτερη της εκδοχή, σε ένα τοπίο καθαρά δικό της με υπέροχους ήχους από πιάνο και ρυθμούς που θυμίζουν νοσταλγικές παλιές εποχές καθώς τραγουδάει, “get lost in the LALA” με το Swae να μπαίνει τραγουδώντας “she cold like on the rocks.”

Παράλληλα με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου αυτού single η Alicia Keys επιβεβαίωσε και τη πολυαναμενόμενη επιστροφή της στη σκηνή των φετινών βραβείων MTV μετά από εννέα χρόνια απουσίας. Με παρουσιάστρια την Doja Cat, το show θα προβληθεί ζωντανά μέσα από το Barclays Center τη Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και στις οθόνες από το MTV. Η μόνιμη κάτοικος της Νέας Υόρκης, η οποία έχει στη κατοχή της 15 βραβεία θα πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα βραβεία με εξωπραγματικά πλάνα από τη πόλη της Νέας Υόρκης ως φόρο τιμής σε αυτήν. Η Alicia τίμησε τελευταία φορά τη σκηνή των βραβείων το 2012 με τη παγκόσμια πρώτη εμφάνιση του “Girl on Fire” με ειδικούς προσκεκλημένους τη Nicki Minaj και την ολυμπιονίκη Gabby Douglas.

Το “LALA” μας εισάγει στη νέα δουλειά που ήδη δουλεύει η Keys, μετά τη πρόσφατη 20η επέτειο από τη κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της “Songs In A Minor”. Από τη κυκλοφορία του πρώτου της album μέχρι σήμερα η Keys έχει ξεπεράσει τις 65 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και δημιούργησε ένα μεγάλο ρεπερτόριο από επιτυχίες. Η Alicia έγινε η #1 R&B καλλιτέχνης της χιλιετίας στην Αμερική με πωλήσεις πάνω από 27.5 εκατομμύρια σε ψηφιακά αντίτυπα και 20 εκατομμύρια σε άλμπουμς. Η 7η δουλειά της με τίτλο “ALICIA” απέσπασε εξαιρετικές κριτικές τον Σεπτέμβριο του 2020 ενώ παράλληλα εξασφάλισε και το 8ο Νο.1 της στο R&B Albums chart του Billboard. Τα singles του άλμπουμ, “Show Me Love” και “So Done” έδωσαν στην Keys το 11ο και 12ο No.1 της στο Adult R&B Songs airplay chart του Billboard, κάτι το οποίο αποτελεί και ρεκόρ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ "LALA" ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: