15 Ιουλ 2021

Josephine: Η super έκπληξη που έκανε σε 3 τυχερούς θαυμαστές της

 


Μία super έκπληξη ετοίμασε η Josephine σε τρεις τυχερούς θαυμαστές της, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να την δουν από κοντά, να μιλήσουν μαζί της, να τραγουδήσουν και να κερδίσουν το album της.


Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού album με τίτλο «100%» από την Panik Records, το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας έκανε έναν διαγωνισμό στο Instagram, οι νικητές του οποίου κέρδισαν το album υπογεγραμμένο από την ίδια, κατά τη διάρκεια ενός meet-and-greet.


 
Οι τρεις τυχεροί βρέθηκαν στα γραφεία της Panik Records, όπου συνάντησαν και μίλησαν με την Josephine στο studio ηχογράφησης. Κατά τη διάρκεια του meet-and-greet, στο οποίο τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας από τον covid-19 που έχει ορίσει η Πολιτεία, η Josephine, που προ ημερών παρουσίασε την ελληνική version του «Mata Hari», φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές τηςαπάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους, τους μύησε στον μαγικό κόσμο της δημιουργίας έχοντας δίπλα της τον συνθέτη και παραγωγό πολλών hits Μάριο Ψιμόπουλο, και, φυσικά, υπέγραψε στο album «100%», το οποίο είναι γεμάτο επιτυχίες και μετρά εκατομμύρια digital streams και YouTube views.

Δεν υπάρχουν σχόλια: