22 Ιουλ 2021

Ελεωνόρα Ζουγανέλη : Στο Θέατρο Άλσος 15 Σεπτεμβρίου

 



ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ 

«ΠΑΡ’ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ»

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μετά τις sold out συναυλίες της στην Αθήνα και αφού ταξίδεψε με τις συναυλίες της σε Ελλάδα και Κύπρο, επιστρέφει στην Αθήνα σε έναν χώρο που έχει σφραγίσει τις νύχτες μας και αυτό το καλοκαίρι!

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα κλείσει τη καλοκαιρινή της περιοδεία στο Θέατρο Άλσος, σε μια μοναδική παράσταση γεμάτη με αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη, με όμορφα συναισθήματα και υπέροχα τραγούδια!

ΠΑΡ’ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ, μια παράσταση με αγαπημένες διασκευές, τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της με το συναίσθημα και την ερμηνεία της. Όσα χωράνε στην καρδιά της και θέλει να μοιραστεί μαζί μας!




Και με όλη τη χαρά και το πάθος που τη διακρίνει, η Ελεωνόρα μας τα παρουσιάζει με το μοναδικό της τρόπο, μαζί με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της.

Μαζί της οι εξαιρετικοί φίλοι μουσικοί: Φώτης Δεληνικόλας – κιθάρες, Νίκος Μέρμηγκας - μπουζούκι, λαούτο, λάφτα, Ντίνος Χατζηιορδάνου – ακορντεόν,  Στέλιος Φραγκούς πλήκτρα, πιάνο, Μιχάλης Καπηλίδης – τύμπανα και Βασίλης Νησσόπουλος – μπάσο.

Ηχοληψία: Μπράιν Coon – Δημήτρης Σαμαράς

Φώτα / Σχεδιασμός φώτων: Χρήστος Λαζαρίδης

Πληροφορίες:

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης παραστάσεων:21:00

‘Ώρα εισόδου κοινού: 19:00

Προπώληση: www.viva.gr

Δημόσιες Σχέσεις / Επικοινωνία / Media: Ε. Τώρου – Μ. Μαγιάτης – Ε. Βλαχοπούλου

Διεύθυνση παραγωγής: Αθανάσιος  Μαροσούλης

Παραγωγή:  MK Group of companies  / Ηλίας Μαροσούλης, Άγγελος Κοταρίδης

*** Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 8 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι εάν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους.

Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: