18 Ιουν 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε τη δολοφονία της Κάρολαϊν ο 32χρονος σύζυγός της

 



«Έσπασε» μετά από πολύωρη κατάθεση και τα συντριπτικά εις βάρος του στοιχεία και ομολόγησε το βράδυ της Πέμπτης  ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει:

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11η Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του»



.

Τα τρία νέα ευρήματα που πυροδότησαν τις ραγδαίες εξελίξεις  και τον κατέστησαν βασικό ύποπτο στην υπόθεση ήταν: 

  • Το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στο χέρι της η Κάρολαιν, το οποίο φέρεται να έχει καταγράψει παλμούς, την ώρα που η μαρτυρία του συζύγου της θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.
  • Η αφαίρεση των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού, από την οποία προέκυπτε απόκλιση συγκριτικά με όσα είχε καταθέσει ο 32χρονος, ο οποίος έχει παραθέσει συγκεκριμένη ώρα φυγής των δραστών και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα SIM. Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι διαψεύδονταν τα εργαστηριακά δεδομένα.
  • Η «ύποπτη» δραστηριότητα που κατεγράφη στο κινητό του την ώρα του περιστατικού, στο οποίο, ωστόσο, ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: