27 Απρ 2021

«ΜΕΛΙSSES Duets»: Νέο album με 24 ντουέτα - έκπληξη

 



Οι MEΛISSES παρουσιάζουν το νέο τους album Duets, ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι σε διάφορα είδη του ελληνικού ρεπερτορίου μέσα από συμπράξεις - έκπληξη με 11 καλλιτέχνες. Το πρώτο album του συγκροτήματος μετά από 8 χρόνια έχει αποσπάσει θετικά reviews από την πρώτη στιγμή, ενώ ξεπέρασε τα 150.000 streams το πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας του

Στο «MEΛΙSSES Duets», που κυκλοφορεί από την Panik Records, το no1 συγκρότημα της χώρας, με τις διαδοχικές μεγάλες επιτυχίες στα 12 χρόνια της πορείας του, βάζει την ξεχωριστή σφραγίδα του σε 24 αγαπημένα κομμάτια από ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιούαπό το παραδοσιακό και το λαϊκό, μέχρι το rap το rock και το pop.

Συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικό ταξίδι είναι 11 καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει τη δική του επιτυχημένη διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι. Πρόκειται για τους Toquel, Θέμη Αδαμαντίδη, Θανάση Βασιλόπουλο, Καίτη Γαρμπή, Σταμάτη Γονίδη, Κομπανία Βέρδη, Μαντώ, Δημήτρη Μπάση, Aναστάσιο Ράμμο, Μπάμπη Στόκα και Τάμτα.

Τα συγκεκριμένα τραγούδια έχουν ήδη αγαπηθεί και αποσπάσει θετικά σχόλια, καθώς παρουσιάστηκαν από τις MEΛISSES και τους συναδέλφους τους πριν συγκεντρωθούν στο album, στις δύο τηλεοπτικές εκπομπές του συγκροτήματος στο «Σπίτι Με Το Mega» οι οποίες «μάγεψαν» το κοινό και ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές 

Το πρωτότυπο εξώφυλλο του album επιμελήθηκε η illustrator/ pop artist Σοφία Ντέρου.
 
Βρείτε το «ΜΕΛΙSSES Duets» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: 
https://smarturl.it/melissesduets

Δείτε την official album playlist:























ALOE VERA CREAM : Πλούσια σε ενυδατικούς και αναπλαστικούς παράγοντες

Για Ερεθισμένες & Ευαίσθητες Επιδερμίδες
με Aloe Vera, Panthenol,  a-Bisabolol, Urea, Calcium,  Organic Olive Oil

Κρέμα Σώματος και Προσώπου, πλούσια σε ενυδατικούς και αναπλαστικούς παράγοντες. Εμπλουτισμένη με Αλόη (βιολογικής καλλιέργειας), λάδι ελιάς (βιολογικής καλλιέργειας), Πανθενόλη, Μπιζαμπολόλη Ουρία, Ασβέστιο και Αλλαντοίνη.
Ανακουφίζει αμέσως από τα εγκαύματα και τους ερεθισμούς που προκαλούνται από τον ήλιο και την επαφή με θερμές επιφάνειες .

Ιδιαίτερα σε ερεθισμούς των ευαίσθητων περιοχών του σώματος και ξηροδερμίες .

Μόνο στα φαρμακεία 
link :  

Labo + Pharm








Δεν υπάρχουν σχόλια: