7 Απρ 2021

Λευτέρης Μυτιληναίος : Έφυγε από την ζωή ο ερμηνευτής με την υπέροχη ερωτική φωνή





 Έφυγε από την ζωή ο ερμηνευτής με την υπέροχη ερωτική φωνή Λευτέρης Μυτιληναίος σε ηλικία 75 ετών 

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος με ένα χρυσό βιογραφικό χάρισε  στην δισκογραφία μας μεγάλες επιτυχίες  μέσα από την μεγάλη του πορεία στην λαϊκή μας μουσική 

Σύμφωνα με το τοπικό site Korinthostv, φιλοξενούνταν σε μονάδα φροντίδας στο Λουτράκι, από όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, χτυπημένος από τον κορονοϊό.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, o χρόνια συνεργάτης του Γιάννης Μπουρνέλης.


Μόλις πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος τραγουδιστής και καλός φίλος Λευτέρης Μυτιληναίος. Με τον Λευτέρη συνεργαστήκαμε για πολλές χρονιές στο ΑΚΡΟΝ αλλά και σε άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Σπουδαίος τραγουδιστής με επιτυχίες που ακούγονται μέχρι σήμερα...Καλό ταξίδι Λευτέρη μου, θα σε θυμόμαστε με αγάπη και νοσταλγία για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισες...


Ο Λευτέρης Μυτιληναίος σπούδασε στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, κλασικό τραγούδι και φωνητική. Η καριέρα του ξεκίνησε από το τάλεντ σοου «Ταλέντ» του Γιώργου Οικονομίδη.

 

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Λευτέρη Μυτιληναίου ήταν το τραγούδι «Αμφιβολίες» σε μουσική στίχους Γρηγόρη Μπιθικώτση. Κυκλοφόρησε περίπου 20 ολοκληρωμένα άλμπουμ, ενώ συνεργάστηκε με την Columbia Records, την CBS Records International, την EMI και άλλες δισκογραφικές εταιρείες.

 

Μπιθικώτσης, Ρεπάνης, Κατσαρός, Πυθαγόρας, Γκάτσος, Μούτσης, Άκης Πάνου, Χιώτης, Μητσάκης, Κατινιάρης, Σούκας  ήταν μερικές από τις εκλεκτικές συνεργασίες του Λευτέρη Μυτιληναίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: