28 Μαρ 2021

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς: Βραδιά από «Ατόφιο Χρυσάφι»

 


Μία συναρπαστική βραδιά από «Ατόφιο Χρυσάφι» χάρισαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μέσα από την εκπομπή «Σπίτι Με Το Mega», το βράδυ του Σαββάτου. Μαζί τους ήταν οι Alcatrash και καλεσμένος τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 Η Καίτη και ο Διονύσης, 25 χρόνια μετά την ιστορική πρόταση γάμου στον αέρα του Mega, ανέβηκαν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και ταξίδεψαν μουσικά το κοινό με τα αμέτρητα προσωπικά τους hits και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

 Αυτό «Το Κάτι» που τους ενώνει στη ζωή και στη σκηνή, πέρασε σε μας μέσα από τις οθόνες μας και μας έκανε να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί τους τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους των τελευταίων 30 χρόνων που όλοι έχουμε λατρέψει! Το «Θα Μελαγχολήσω», οι «Ευαισθησίες», η «Ιεροσυλία», το «Πες Το Μ' Ένα Φιλί» συναντήθηκαν με τα «Συγκοινωνούντα Δοχεία», το «Δαχτυλίδι», τη «Μύκονο» το «Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου» σ’ ένα «εκρηκτικό» πάρτι!



Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους στο ντουέτο τους «Ατόφιο Χρυσάφι», τη διαχρονική επιτυχία της Καίτης που πρόσφατα κυκλοφόρησε, από την Panik Platinum, διασκευασμένη, καθώς και κομμάτια όπως τα «Ζήσαμε», «Χαμένα», «Κιβωτός», «Ασυμφωνία Χαρακτήρων» και τα «Τόσα Καλοκαίρια» και «Θα Σ’ Αγαπώ» σε μια σπουδαία ερμηνεία. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Διονύσης και η Καίτη ερμήνευσαν μαζί το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε προ ημερών, από την Panik Records, ο γιος τους,  Δημήτρης, «Όλα Μαζί».

Οι Alcatrash, η hot μουσική μπάντα, έδωσαν ρεσιτάλ με τις ανατρεπτικές μουσικές τους επιλογές, με κορυφαίες στιγμές τα ντουέτα με την Καίτη και τον Διονύση.



Στην παρέα βρέθηκε και ο πολυτάλαντος Φώτης Σεργουλόπουλος, με τον οποίο το αγαπημένο ζευγάρι μοιράστηκε ιδιαίτερες στιγμές της προσωπικής και καλλιτεχνικής του πορείας.

Δείτε videos από την εκπομπή: 
https://www.instagram.com/p/CM7uqHMl_iJ 
https://www.instagram.com/p/CM7vkACl53x
https://www.instagram.com/p/CM7xefvl4yS
https://www.instagram.com/p/CM7y0i5lPDK
https://www.instagram.com/p/CM704N9lMU2 
https://www.instagram.com/p/CM71iZQlfaV
https://www.instagram.com/p/CM74guWl-SW
https://www.instagram.com/p/CM76oNrFWQg
https://www.instagram.com/p/CM79uJFFv0K
https://www.instagram.com/p/CM8BI8jlPie
https://www.instagram.com/p/CM8Dfr1F7v_
https://www.instagram.com/p/CM8GF2hF93N
https://www.instagram.com/p/CM8HWD4l6Co
https://www.instagram.com/p/CM8LU9sl-Rt
https://www.instagram.com/p/CM8MLDNl0z2 
https://www.instagram.com/p/CM8Nj2eFF32

Δεν υπάρχουν σχόλια: