25 Μαρ 2021

25η Μαρτίου: Ποια είναι η «διατροφική αξία» της ημέρας;



Η 25η Μαρτίου είναι η μία από τις δύο ημέρες της αυστηρής νηστείας του Πάσχα, της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, που επιτρέπεται η κατανάλωση ψαριού, λαδιού και κρασιού. Την ημέρα αυτή την τιμητική του έχει ο μπακαλιάρος σκορδαλιά... ακόμη και φέτος που ο εορτασμός θα μας βρει στο σπίτι!


Πώς μπορείτε να καταναλώσετε τον μπακαλιάρο; Πόση σκορδαλιά να προσθέσετε στο πιάτο; Με τι να συνοδεύσετε το γεύμα σας; Βρείτε όλες τις απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί: 

Διαβάστε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το γεύμα της 25ης Μαρτίου στο άρθρο μου «25η Μαρτίου: Ποια είναι η «διατροφική αξία» της ημέρας;», κλικάροντας το παρακάτω link:

https://www.mednutrition.gr/portal/lifestyle/systaseis-diatrofis/15884-25i-martiou-poia-einai-i-diatrofiki-aksia-tis-imeras

Δεν υπάρχουν σχόλια: