10 Φεβ 2021

Σεμινάρια με τους: Νατάσσα Μποφίλιου-Θέμη Καραμουρατίδη-Γεράσιμο Ευαγγελάτο



We are Art seminars lovers!Τα σεμινάρια συνεχίζονται εξ αποστάσεως!


Σεμινάρια με τους: Νατάσσα Μποφίλιου-Θέμη Καραμουρατίδη-Γεράσιμο Ευαγγελάτο
Στο εργαστήρι 'ερμηνευτικής προσέγγισης' με τη Νατάσσα Μποφίλιου, θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε με τους συμμετέχοντες τον τρόπο που προσεγγίζεται ερμηνευτικά το τραγούδι. Θα δοκιμάσουμε και θα πειραματιστούμε αισθητικά και τεχνικά, ανάλογα με το ύφος και τις ικανότητες του κάθε ερμηνευτή, για την καλύτερη δυνατή απόδοση στην ερμηνεία.Ο κύκλος αυτός έχει διαδραστικό χαρακτήρα, καθώς οι συμμετέχοντες θα ερμηνεύουν τραγούδια αλλά και θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράζονται σε όλη τη διάρκεια του εργαστηρίου, λαμβάνοντας πολύτιμες γνώσεις και ανακαλύπτοντας τους ορίζοντες τους γύρω από την ερμηνεία του τραγουδιού.
Ένας κύκλος συναντήσεων δημιουργικής γραφής με τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο, κατά τον οποίο μέσα από μια ποικιλία ερεθισμάτων και ασκήσεων οι συμμετέχοντες θα κληθούν να κατανοήσουν σε βάθος και να μεταγράψουν δημιουργικά το αίσθημα μιας εικόνας, μιας λέξης, ενός αισθήματος προκειμένου να δημιουργήσουν ένα νέο πρωτότυπο έργο (τραγούδι, ποίημα, πεζό).Η σωστή διαδικασία επιλογής καλών στίχων προς μελοποίηση, είναι η αφετηρία της δημιουργίας ενός ωραίου τραγουδιού!Ο συνθέτης καλείται να δώσει ανάσα στους στίχους και την κατάλληλη μελωδία που θα βοηθήσει τον ερμηνευτή να τους αναδείξει!
Δεν χρειάζεται απαραίτητα θεωρητική μουσική κατάρτιση για να γράψεις ένα τραγούδι που θα συγκινήσει και θα μείνει στο χρόνο!
Ο Θέμης Καραμουρατίδης μπορεί να σε κατευθύνει με τεχνικές να ολοκληρώσεις το τραγούδι σου και να αναδείξεις το στίχο που μελοποιείς!
Τα σεμινάρια συνεχίζονται εξ αποστάσεως!




Groove House studios
Παύλου Μελά 11 Περιστέρι (μετρό Αγ.Αντωνίου)
Πληροφορίες-κρατήσεις τηλ. 210 8835618 email: info@groovehousestudios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: