26 Δεκ 2020

Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και καταστήματα μέχρι την Πρωτοχρονιά

 


Eιδικό εορταστικό ωράριο και click away προβλέπουν  νέα μέτρα που θα ισχύουν για τη λειτουργία των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων λιανικής τις επόμενες ημέρες μέχρι και την Πρωτοχρονιά.   

Τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα, σήμερα δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, παραμένουν κλειστά. Ωστόσο  αύριο, 27 Δεκεμβρίου, μπορούν να ανοίξουν με διαφοροποιημένο ωράριο. 

  Αρκετές αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν ανακοινώσει ότι θα ανοίξουν από τις 09:00 έως τις 19:00, στο πλαίσιο προαιρετικής λειτουργίας της τελευταίας Κυριακής το χρόνου.   

Ωστόσο, συστήνεται στους καταναλωτές να επικοινωνούν με την επιχείρηση για να επιβεβαιώσουν εάν είναι ανοιχτή ή όχι.   

Στο ίδιο πνεύμα και τα καταστήματα λιανικής που λειτουργούν με clickway. Και αυτά προαιρετικά θα μπορούν αν είναι ανοικτά αύριο από τις 7:00 έως τις 21:00. 

  Από τη Δευτέρα σούπερ μάρκετ και καταστήματα λιανικής (μόνο με click away εκτός από τα βιβλιοπωλεία) επανέρχονται στην κανονική τους λειτουργία. Τα σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 31 Δεκεμβρίου, με ωράριο 8:00 – 20:00 όπως και τα καταστήματα λιανικής.   Και οι δύο τομείς του εμπορίου θα παραμείνουν κλειστοί την Πρωτοχρονιά λόγω της επίσημης αργίας.   Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: