14 Νοε 2020

Σοφία Μανουσάκη «Βάρδια» Νέο Τραγούδι



Η Σοφία Μανουσάκη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «Βάρδια», με την υπογραφή των σπουδαίων δημιουργών Νίκου Αντύπα και Γεράσιμου Ευαγγελάτου, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Με την εξαιρετική χροιά της και την ερμηνευτική ωριμότητά της, η Σοφία Μανουσάκη μας ταξιδεύει σε ένα «φρέσκο» και δυναμικό κομμάτι, με πλούσια μουσικά στοιχεία αριστοτεχνικά δεμένα από τον Νίκο Αντύπα, μια από τις εμβληματικές και καταξιωμένες μορφές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής και εξομολογητικούς στίχους από τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, τον πιο επιτυχημένο στιχουργό της γενιάς του.



Η Σοφία Μανουσάκη, μόνιμη συνεργάτιδα του Στέφανου Κορκολή τα τελευταία χρόνια, έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές για τις ερμηνείες της, τόσο δισκογραφικά, σε έργα του διεθνούς φήμης πιανίστα όπως η μελοποίηση ποιημάτων του Κ. Π. Καβάφη και επανεκτελέσεις εμβληματικών έργων του Μίκη Θεοδωράκη, όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις του σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Με αιχμή το γοητευτικό χρώμα της φωνής της, η Σοφία Μανουσάκη ερμηνεύει τη «Βάρδια» που κάθε ακροατής θα ήθελε να κάνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: