20 Ιουν 2020

Χρήστος Μενιδιάτης - Ηλίας Βρεττός στο " Stage By Frangelico" για μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές



Ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Ηλίας Βρεττός έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού μέσα από την δισκογραφική τους διαδρομή και τις πάντα ξεχωριστές τους εμφανίσεις επί σκηνής 
Το καλοκαίρι λοιπόν του 2020 ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν ένα κεφάτο πρόγραμμα στο διαχρονικό παραλιακό στέκι " Stage By Frangelico"
Εκεί λοιπόν στην Λ. Ποσειδώνος οι δύο σημαντικοί εκπρόσωποι της νέας καλλιτεχνικής γενιάς από τις 26 Ιουνίου  θα χαρίσουν ξεχωριστούς ρυθμούς διασκέδασης στους φίλους των νυχτερινών αποδράσεων.
Μαζί τους η Χριστίνα Μηλιού , οι Άνω Κάτω και η Έλενα Δομάζου 


Χριστίνα Μηλιού

Τα τελευταία τραγούδια που μας  παρουσίασαν ο Χρήστος και ο Ηλίας 



Χρήστος Μενιδιάτης " Δύο Δρόμοι " νέο single

Ο Χρήστος Μενιδιάτης κάνει το επόμενο δισκογραφικό του βήμα παρουσιάζοντας το νέο του single " Δύο Δρόμοι ". 
Στο νέο του τραγούδι την μουσική και τους στίχους  υπογράφει ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός Θοδωρής Κοτανιάς.


Την επιμέλεια της παραγωγής και την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Κώστας Μποσνάκης ενώ τη διεύθυνση της παραγωγής είχε ο Νίκος Μακράκης.
Ο Χρήστος Μενιδιάτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον Θοδωρή Κοτονιά 
μετά την επιτυχημένη διασκευή που έκανε στο τραγούδι «Τα Κλειδιά»


Ηλίας Βρεττός - «Μόνο Εγώ» Νέο Τραγούδι & Music Video


Ο Ηλίας Βρεττός παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Μόνο Εγώ», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και, μέσα από μία πρωτότυπη ιδέα, κατάφερε να ξεπεράσει τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορoνοϊού και να μπει στα σπίτια του κόσμου, κάνοντάς τον πρωταγωνιστή του music video!
Το «Μόνο Εγώ» είναι ένα ρυθμικό, ανεβαστικό, ερωτικό τραγούδι, σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη, με τη χαρακτηριστική ερμηνεία του Ηλία Βρεττού, που κυκλοφορεί μετά τον πλατινένιο δίσκο «Σωστό Μου Λάθος».


Οι ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας, δεν εμπόδισαν τον Ηλία Βρεττό από το να βρεθεί δίπλα στον κόσμο, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από μία διαδικτυακή πλατφόρμα τύπου chat roulette, ο επιτυχημένος τραγουδιστής μπήκε ξαφνικά στις οθόνες και τα σπίτια των χρηστών της εφαρμογής, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του «Μόνο Εγώ» και χαρίζοντάς τους μία πρώτη ακρόαση!
Η άκρως δημιουργική και αιφνιδιαστική κίνηση του Ηλία Βρεττού έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και κατάφερε να διασκεδάσει τους χρήστες της εφαρμογής και να σκορπίσει χαμόγελα, με τις on line αντιδράσεις να καταγράφονται στο πρωτότυπο music video του «Μόνο Εγώ»!


" Stage By Frangelico"
Λ. Ποσειδώνος 35 Άλιμος
Τηλ 210 9843250