24 Απρ 2020

BLACK EYED PEAS FEAT. OZUNA & J.REY SOUL " MAMACITA " ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ



OI BLACK EYED PEAS ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ SINGLE 

“MAMACITA” (FEATURING OZUNA & J.REY SOUL)
TO “RITMO (BAD BOYS FOR LIFE)” ΕΓΙΝΕ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ


Μετά το ιστορικό comeback τους, την προηγούμενη χρονιά με ένα από τα μεγαλύτερα international anthems τους, το “Ritmo (Bad Boys For Life)”, οι Black Eyed Peas διατηρούν το ανεπανάληπτο momentum τους με το νέο τους single, “Mamacita” με την συμμετοχή του Ozuna & της J.Rey Soul.

Κυκλοφορεί μέσω της Panik Records και της Sony Music. Βρείτε το εδώ.

Κάνοντας ακόμα μια παγκόσμια δυναμική κίνηση για την κυκλοφορία του “Mamacita”, οι 6 φορές βραβευμένοι με Grammy, οι Black Eyed Peas  συνεργάζονται με τον Πουέρτο Ρικανό reggaeton και latin pop superstar Ozuna, ο οποίος έχει σπάσει 4 ρεκόρ Guinness και είναι ένας από τους λατίνους καλλιτέχνες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Επίσης την περασμένη εβδομάδα το τραγούδι του “Fantasia” από το τελευταίο του album “Nibiru” έφτασε στο Νο 1 του Billboard Latin Airplay αλλά και του Latin Rhythm Airplay chart. Για ακόμα μία φορά οι Black Eyed Peas καταφέρνουν να ενώνουν τέλεια την
hip-hop, pop, club και Latin μουσική με δυναμικούς και εθιστικούς στίχους αλλά και το αξεπέραστο performance του Ozuna.

To “Mamacita” είναι το δεύτερο single του συγκροτήματος μέσω της νέας τους δισκογραφικής και παρουσιάζουντην  J.Rey Soul, ως η τραγουδίστρια που θα συμμετέχει στους Black Eyed Peas. Παρομοίως με τον Apl.de.ap. της μπάντας, η τραγουδίστριας επίσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Φιλιππίνες.

Οι fans των BEP γνωρίζουν την J.Rey Soul από την συμμετοχή της στο “Masters of the Sun Vol.1"” to 2018 αλλά και ως guest vocalist κατά την διάρκεια του Ευρωπαϊκού, του Latin American αλλά και Pacific tour των Black Eyed Peas το 2019.

Στο music video, που σκηνοθετήθηκε από τον Julien Christian Lutz γνωστό και ως Director X, οι Black Eyed Peas και ο Ozuna μαγνητίζουν τα βλέμματα φορώντας αποκλειστικά Gucci. Ντυμένοι από το θρυλικό brand και γεμάτοι στυλ σφραγίζουν μία ακόμα τεράστια συνεργασία. Δείτε το music video εδώ.

Το “Mamacita” έρχεται αμέσως μετά την τεράστια επιτυχίατου worldwide smash “Ritmo (Bad Boys For Life)” (feat. J. Balvin). Το track έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο streams, με πάνω από 432.7 εκατομμύρια streams στο Spotify κάνοντας το το single του συγκροτήματος με τα περισσότερα streams στην πλατφόρμα ξεπερνώντας ακόμα και τα hits “I Gotta Feeling” και “Where Is The Love?”. Ταυτοχρόνως το επίσημο music video,μετράει ήδη πάνω από 600 εκατομμύρια views στο YouTube.

To track έχει κάνει παγκόσμια επιτυχία καθώς έχει γίνει 4 φορές πλατινένιο στο Μεξικό, 3 φορές πλατινένιο στην Ισπανία, πλατινένιο στην Ιταλία, Ελβετία, Βραζιλία, Αργεντινή, Κολομβία και Κόστα Ρίκα και χρυσό στον Καναδά, στην Γαλλία, στην Σουηδία, στην Τουρκία, στην Κεντρική Αμερική και στην Καραϊβική.

Το single έλαβε θριαμβευτικές κριτικές από media όπως το Rolling Stone και το Billboard και έφτασε 2 φορές στο Νο. 1 του Billboard Hot Latin Songs.

Ετοιμαστείτε για τους Black Eyed Peas να γράψουν ιστορία για ακόμα μία φορά…

Οι Black Eyed Peas θα εμφανιστούν live στην Αθήνα την Παρασκευή 3 Ιουλίου στο Lalibela Festival που θα πραγματοποιηθεί στην Ακτή Βουλιαγμένης.