4 Μαρ 2020

Σπύρος Παπαδόπουλος Χρήστος Φερεντίνος απόλαυσαν το πρόγραμμα στο Περιβόλι του Ουρανού




Το Περιβόλι του Ουρανού με ΛΑΙΚΑ ΣΤΑ…  FM
Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου
και η Ευτυχία Μητρίτσα 
4ος χρόνος επιτυχίας
Στο Περιβόλι του Ουρανού, ο αγαπημένος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η  αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο υπέροχος Στέλιος Διονυσίου και η Ευτυχία Μητρίτσα  μια τραγουδίστρια της νέας γενιάς ανεβάζουν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.
Στο ιστορικό μαγαζί της Πλάκας, δεν πέφτει καρφίτσα στην κυριολεξία και το κοινό  παρέα με τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες, το καλό τραγούδι και την αυθεντική διασκέδαση κρατούν το κέφι και το χορό  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Χρήστος Φερεντίνος απόλαυσαν το πρόγραμμα στο Περιβόλι του Ουρανού και χάρηκαν την επιτυχημένη όσο και δυνατή ομάδα των Χρήστου Νικολόπουλου, Πίτσας Παπαδοπούλου, Στέλιου Διονυσίου και  Ευτυχίας Μητρίτσα οι οποίοι συνεχίζουν με επιτυχία τις εμφανίσεις τους.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, εραστής του καλού τραγουδιού, ανέβηκε στην πίστα μετά από πρόσκληση των καλλιτεχνών και τραγούδησε  γοητεύοντας  τους θαμώνες. Δεν έλειψαν τα αστεία και τα χειροκροτήματα  ούτε από τον Χρήστο Φερεντίνο  ο οποίος απόλαυσε μια βραδιά αυθεντικής διασκέδασης. 


Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με άριστους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.
Το ανανεωμένο και καλόγουστο Περιβόλι του Ουρανού εκτός από ένα υπέροχο πρόγραμμα προσφέρει και ένα εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό με γεύσεις που ξεχωρίζουν, φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα.
Εμείς θα τραγουδάμε λοιπόν στο Περιβόλι του Ουρανού με ΛΑΙΚΑ ΣΤΑ… FM  σαν το παλιό καλό καιρό.


Το Περιβόλι του Ουρανού
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Τηλ: 2103235517
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή-Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι