14 Φεβ 2020

Αντώνης Ρέμος: Εντυπωσιακή συναυλία με χιλιάδες κόσμου στο Tae Kwon Do



Ένα θριαμβευτικό και συναρπαστικό μουσικό ταξίδι χάρισε ο Αντώνης Ρέμος με τη μεγάλη συναυλία του στο κατάμεστο στάδιο του Tae Kwon Do, από το οποίο ξεκίνησε, το βράδυ της Τετάρτης, η περιοδεία του, «Live Experience Tour 2020»! Από την εντυπωσιακή βραδιά, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, με τον Αντώνη Ρέμο να κάνει ανεπανάληπτα ντουέτα με καταξιωμένους συναδέλφους του.



 
Τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και απολαύσει από τον κορυφαίο Έλληνα ερμηνευτή, αλλά και αξεπέραστες ερμηνείες του, συνέθεσαν μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, υψηλών τεχνικών προδιαγραφών.


 
Το ασφυκτικά γεμάτο στάδιο ένωσε τη φωνή του με εκείνη του Αντώνη Ρέμου από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η έναρξη έγινε με την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία «Όλα Τα Δάκρυα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ενώ ακολούθησαν τραγούδια από ολόκληρη την 30χρονη καριέρα του, όπως τα «Δυο Ψέματα», «Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς», «Είναι Στιγμές», «Η Νύχτα Δυο Κομμάτια», «Έλα Να Με Τελειώσεις», «Μέχρι Το Τέλος Του Κόσμου»,  «Μείνε Λίγο Στη Γραμμή», «Όλος Δικός Σου», «Εδώ Και Τώρα» και «Λένε».



Ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή που ο Αντώνης Ρέμος αφιέρωσε στην κόρη του, που παρακολούθησε για πρώτη φορά ολόκληρη συναυλία του, το τραγούδι του «Χρόνια Πολλά», μιας που την  Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, έχει τα γενέθλιά της. 


 
Από την ξεχωριστή βραδιά δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, με τον Αντώνη Ρέμο να κάνει ντουέτα με συναδέλφους του, τα οποία είχαν κρατηθεί μυστικό και αποκαλύφθηκαν εκείνη τη στιγμή! Με σειρά εμφάνισης, στη σκηνή ανέβηκαν οι Μάνος ΠυροβολάκηςΜελίνα ΑσλανίδουΜαντώ και Καίτη Γαρμπή, στα τραγούδια «Μπορεί Να Βγω», «Τετάρτη Βράδυ», «Εμείς» και «Ασυμφωνία Χαρακτήρων».


 
Επόμενοι σταθμοί του «Live Experience Tour 2020» είναι η Πάτρα (Σάββατο 7 Μαρτίου), η Λάρισα (10 Μαρτίου), τα Χανιά (13 Μαρτίου), το Ηράκλειο (14 Μαρτίου), η Ξάνθη (18 Μαρτίου), ο Βόλος (21 Μαρτίου) και η Κοζάνη (28 Μαρτίου). Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στην Θεσσαλονίκη (11 Απριλίου) και στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος θα βρεθεί, επί περίπου ένα μήνα, σε Αμερική και Καναδά.