14 Ιαν 2020

" Blueberry Cafe" Μια πιο προσβάσιμη κοινωνία για τα ΑμεΑ





Το " Blueberry Cafe" από τους πιο όμορφους και προσεγμένους χώρους εστίασης είναι πάντα μια ξεχωριστή πρόταση για την έξοδό σας και την διασκέδαση σας . 
Ανοιχτά από τις 8 το πρωί μέχρι τη 1 τα βράδυ διαθέτη ένα πλούσια κατάλογο γεύσεων.
Με σημερινή ανάρτηση  στην  σελίδα του  στο FB  το " Blueberry Cafe" τονίζει τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας ΑμεΑ 




Μια πιο προσβάσιμη κοινωνία για τα ΑμεΑ
Πριν μερικούς μήνες συντελέστηκε ένα σημαντικό βήμα κοινωνικής προόδου στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα θεσμικά της όργανα ολοκλήρωσαν τη θητεία τους, υιοθετώντας μια οδηγία, που θα συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση μιας κοινωνίας με ισότιμη πρόσβαση για όλους τους πολίτες.
Τα άτομα με αναπηρία στην Ελλάδα συνήθως δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση σε πολλά βασικά προϊόντα και υπηρεσίες με τον ίδιο τρόπο όπως οι υπόλοιποι άνθρωποι. Το δικαίωμα της καθολικής προσβασιμότητας αποτελεί τη βασικότερη προϋπόθεση για την πλήρη, ισότιμη και αποτελεσματική συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής ζωής.
Στο Blueberry Café, σεβόμενοι τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων πληρούμε όχι μόνο τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας αλλά ταυτόχρονα διαθέτουμε εγκαταστάσεις που εξυπηρετούν άτομα με κινητικά προβλήματα, ώστε όλοι οι συμπολίτες μας έχουν πρόσβαση και δικαίωμα στη διασκέδαση. 


 Λεωφόρος Ιωνίας 72
 έναντι ( εντός πλατείας Καραϊσκάκη) 
 Άλιμος
 Κλήση 21 0992 3355