21 Δεκ 2019

Monika: Η special live βραδιά για το νέο της album «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός»



Μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη βραδιά επιφύλαξαν η Monika και η Panik Oxygen με αφορμή την κυκλοφορία του νέου album «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός»!



H Monika με τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο

Η χαρισματική δημιουργός υποδέχθηκε εκλεκτούς καλεσμένους σε ένα χώρο που σημαίνει πολλά για εκείνη, το  «Γιασεμί», στην Πλάκα, όπου έχει κάνει μια από τις εκπληκτικές live εμφανίσεις της και τον μετέτρεψε στο ζεστό σαλόνι του σπιτιού της, χαρίζοντας μία βραδιά για φίλους, γεμάτη μουσικές.


Monika - Ρένος Χαραλαμπίδης

Μιλώντας για το νέο της album, «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός», το πρώτο ελληνόφωνο της καριέρας της, η Monika συζήτησε με τον Ρένο Χαραλαμπίδη και την Δήμητρα Παπαδοπούλου για τα επτά τραγούδια - καταστάλαγμα πολλών εμπειριών, απ’ όπου αναδύεται τελικά άρωμα ελληνικότητας.


Monika - Δήμητρα Παπαδοπούλου

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την Monika να χαρίζει ανεπανάληπτες μελωδικές στιγμές. Παίζοντας πιάνο, τραγούδησε με τη «μαγική» χροιά της τα κομμάτια του album, το οποίο εδώ και δύο εβδομάδες παραμένει στο no1 του IFPI Albums Sales Chart με τις φυσικές πωλήσεις δίσκων, καθώς και δύο από τα πιο αγαπημένα της τραγούδια, με τους παριστάμενους να σιγοτραγουδούν μαζί της.


Monika - Μπάμπης Στόκας




Monika - Χρήστος Φερεντίνος


Monika - Τασούλα Επτακοίλη


Το album «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός» κυκλοφορεί σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων
και στα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/OKiposEinaiAnthiros