4 Νοε 2019

Η Kesha κυκλοφορεί το Raising Hell και ανακοινώνει νέο album!



Η Kesha μόλις κυκλοφόρησε το καινούριο της τραγούδι “Raising Hell” feat. Big Freedia, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την pop icon προσωπικότητά της που με το επαναστατικό πνεύμα της, το αβίαστο χιούμορ της, τους ετοιμόλογους στίχους της και την αναμφισβήτητη ψυχή της φέρνει ευτυχία στους fans της. Αυτή είναι η πρώτη γεύση από αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει από το επερχόμενο album της “High Road”, που θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου από την Panik Records και την Sony Music και είναι διαθέσιμο για pre-order τώρα.
 




Το τραγούδι ξεκινάει απαλά με ένα πιάνο και την μαγευτική φωνή της Kesha προτού μπει δυναμικά στο track ο Big Freedia με την φράση “Let’s Go!” σηματοδοτώντας έτσι το club drop του single και τους παιχνιδιάρικους στίχους της Kesha που μιλάνε για τις “τρελές” στιγμές της ζωής. Την κυκλοφορία συν υπογράφουν με την καλλιτέχνιδα οι Wrabel, Sean Douglas και Stin και την παραγωγή έχουν επιμεληθεί ο Stint και ο Omega. Το “Raising Hell” είναι ένας εορτασμός του IDGAF mentality που έχει υιοθετήσει η τραγουδίστρια. Όπως λέει και η Kesha στο ρεφρέν “Mama raised me well, but I don’t wanna go to heaven without raising hell.”  

To single συνοδεύεται από ένα εξίσου ανεβαστικό music video σκηνοθετημένο από τον Luke Gilford.

Εν συνεχεία της τεράστιας επιτυχίας του υποψήφιου για βραβείο Grammy δίσκου “Rainbow”, η κυκλοφορία του “High Road” βρίσκει την pop star σε ένα ευχάριστο μουσικό ταξίδι εξερεύνησης του εαυτού της. Για το επερχόμενο album η Kesha συγκέντρωσε ένα αξιοσέβαστο roster συνεργατών, τραγουδοποιών και παραγωγών συμπεριλαμβανομένου των John Hill, Dan Reynolds, Stuart Crichton, Jeff Bhasker, Drew Pearson, Brian Wilson, Sturgill Simpson, Nate Ruess, Justin Tranter, Stint, Wrabel και Pebe Sebert μεταξύ άλλων.
Το ύφος της επερχόμενης κυκλοφορίας είναι μία μίξη θετικών και αρνητικών συναισθημάτων, πάντα όμως με το χαρακτηριστικό swag της Kesha να είναι το επίκεντρο. Το album χαρακτηρίζεται από χορευτικά grooves και υπενθυμίσεις ότι οι haters δεν έχουν καμία σημασία. Από το “High Road” όμως δεν θα λείπουν rap-based tracks που επιδεικνύουν τις στιχουργικές ικανότητες της καλλιτέχνιδας, dream-pop αναφορές σε προσωπικές φιλίες και μία αυτοβιογραφική μπαλάντα που μιλάει για το πως είναι να μεγαλώνεις χωρίς πατέρα.

Έχουν περάσει 2 φανταστικά χρόνια από όταν η Kesha επέστρεψε στα charts, το 2017 με το No1 album “Rainbow” που έλαβε σημαντικές κριτικές και χάρισε στην superstar την πρώτη της υποψηφιότητα για βραβείο Grammy. To “Rolling Stones” το χαρακτήρισε ως την καλύτερη μουσική που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην καριέρα της.
Επίσης η τραγουδίστρια/τραγουδοποιός εντάχθηκε στην λίστα του Time Magazine “Time 100”, κυκλοφόρησε ένα behind-the-scenes documentary με τίτλο “Rainbow – The Film” στο Apple Music που έλαβε βραβείο Webby, παρουσίασε το hit single της “Praying” στα 2018 Grammy Awards, ξεκίνησε το δικό της touring festival, τραγούδησε στο festival του Dan Reynolds “LoveLoud” Festival, συνεργάστηκε με τον Macklemore για το τραγούδι “Good Old Days”, με τους The Struts για το τραγούδι “Body Talks” και συνέβαλε στα soundtrack των ταινιών “On the Basis of Sex” και “The Angry Birds Movie 2”.

 H Kesha έχει πουλήσει πάνω από 14 εκατομμύρια album παγκοσμίως, έχει 6.9 δισεκατομμύρια audio streams και 1.7 δισεκατομμύρια video streams ανά τον κόσμο. Έχει 9 Top 10 hits στο Billboard Hot 100, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων Νο1 singles στο Top 40 Radio (“TiK ToK”, “Your Love Is My Drug”, “Die Young” και “Timber”).

Βρείτε το "Raising Hell" feat. Big Freedia εδώ.

Pre-order το "High Road" εδώ.

Δείτε το trailer του "High Road" εδώ.