13 Νοε 2019

Καρράς-Πλούταρχος- Κοκκίνου- Στικούδη ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι στην " ΙΕΡΑ ΟΔΟ"


Η Ιερά Οδός, παρουσιάζει

την μεγάλη συνεργασία – έκπληξη για τον φετινό χειμώνα

με μια συνάντηση μεγάλων αστέρων!!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

μαζί τους και η ΈΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
συμμετέχει η Κατερίνα Στικούδη



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη Ιερά Οδό η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης συνεργασίας των Βασίλη Καρρά και Γιάννη Πλούταρχου. Μαζί τους και η Έλλη Κοκκίνου δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό αλλά και η Κατερίνα Στικούδη.



Με πολλά χειροκροτήματα και λουλούδια αποθέωσε το κοινό τον Βασίλη Καρρά και τον Γιάννη Πλούταρχο στη μεγάλη συνεργασία – έκπληξη για τον φετινό χειμώνα στην Ιερά Οδό, τον μοναδικό προορισμό που εδώ και χρόνια αποτελεί το στέκι της αυθεντικής διασκέδασης στην Αθήνα! «Καλησπέρα και καλή βραδιά» φώναξε με αγάπη και οικειότητα ο Βασίλης Καρράς δίνοντας το σύνθημα ότι η νύχτα στην Ιερά Οδό θα είναι διαφορετική. Με την ιδιαίτερη φωνή του ξεσήκωσε το κοινό και «ξελόγιασε» τους αμέτρητους θαυμαστές του με τα αγαπημένα διαχρονικά του τραγούδια που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα. Ο Γιάννης Πλούταρχος με ανεβασμένη διάθεση και τη μαγευτική φωνή του, ταξίδεψε σε ερωτικά μονοπάτια τους θαμώνες με τις μεγάλες του επιτυχίες και τις μοναδικές του ερμηνείες.
 

Η πανέμορφη Έλλη Κοκκίνου μαγνήτισε τα βλέμματα με το άψογο στυλ της, άναψε το κέφι με τα αγαπημένα της τραγούδια με κορυφαίες στιγμές τα ντουέτα επί σκηνής με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Βασίλη Καρρά. Η Κατερίνα Στικούδη, ιδιαίτερα αγαπητή στη νεολαία, πιο σέξι και εντυπωσιακή από ποτέ, έφερε έναν μοντέρνο αέρα με τις ποπ επιλογές της και πυροδότησε την έναρξη για το τι θα ακολουθήσει.


Οι εκπλήξεις ήταν αλλεπάλληλες στην Ιερά Οδό με highlight της βραδιάς την κοινή εμφάνιση του Βασίλη Καρρά με τον Γιάννη Πλούταρχο, οι οποίοι όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσαν τον απόλυτο χαμό, ξεσηκώνοντας την Ιερά Οδό – πραγματικά στο πόδι, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές πραγματικής διασκέδασης ενώ τα λουλούδια έπεφταν βροχή!
 

Οι πρωταγωνιστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν ένα δυνατό πρόγραμμα, με ξεχωριστή χημεία επί σκηνής που κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και χάρισε μοναδικές μουσικές συγκινήσεις, πολύ χορό και αμείωτο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ κάθε Παρασκευή & Σάββατο

Ιερά Οδός 18-20 Γκάζι

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3428272

FB: @ieraodosofficial

Instagram: @ieraodos

Μια παραγωγή του Ομίλου Μαροσούλη – Κοταρίδη.