25 Ιουλ 2019

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε Κεφαλλονιά- Ζάκυνθο-Γλυφάδα


Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου  ο αιώνιος έφηβος
 συνεχίζοντας την καλοκαιρινή του επιτυχημένη συναυλιακή πορεία θα αποχαιρετήσει  τον μήνα Ιούλιο τραγουδώντας:

26/7 στην  Κεφαλλονιά ( Αύλειος χώρος Ξενία)
27/7 στην Ζάκυνθο (Υπαίθριο Θέατρο) και
31/7 στην 3η Μαρίνα Δήμου  Γλυφάδας 

Μαζί του η Μαίρη Μπρόζη
Ενορχηστρώσεις Αντρέας Αποστόλου


Σύντομα βέβαια θα ενημερωθείτε και για το μεγάλο  Αυγουστιάτικο μουσικό ταξίδι του διαχρονικού Βασίλη  


"Μπλέξαμε "είναι ο τίτλος του νέου άλμπουμ του
 Βασίλη Παπακωνσταντίνου.


Σε αυτό το δίσκο οι θεματικές πτυχές των στίχων αναδεικνύουν τις σύγχρονες κοινωνικές ανησυχίες του, ερμηνεύοντας τες άλλοτε διαμαρτυρόμενος και άλλοτε με βαθύ λυρικό ερωτισμό.

Εδώ ο Βασίλης εμφανίζεται, όχι για "πρώτη φορά", σαν συνθέτης των εννέα τραγουδιών από τα συνολικά δώδεκα, δύο συνθέσεις με τις ενορχηστρώσεις τους υπογράφει ο παλιός του συνεργάτης, Χριστόφορος Κροκίδης και μία σύνθεση ο αγαπημένος του μουσικός συνεργάτης, Ανδρέας Αποστόλου, ο οποίος έχει αναλάβει την ενορχήστρωση των δέκα υπολοίπων τραγουδιών, καθώς και την ηχοληψία τους.
Στιχουργικά ο Βασίλης συναντιέται για πρώτη φορά, σε επτά τραγούδια, με τη Λίνα Δημοπούλου, σε δύο με τη Σάννυ Μπαλτζή και σε δύο με τον πολυτραγουδισμένο από τον Βασίλη, Οδυσσέα Ιωάννου.
- Αξίζει να σημειωθεί το ποίημα της Γαλάτειας Καζαντζάκη "Αμαρτωλό "