16 Φεβ 2019

Γιάννης Πλούταρχος: Αποθεώθηκε από 4.000 κόσμο στο Βουκουρέστι!




Το αδιαχώρητο προκάλεσε ο Γιάννης Πλούταρχος με την εμφάνισή του στο Βουκουρέστι, καθώς 4.000 άτομα γέμισαν έναν από τους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους της πόλης για να τον απολαύσουν!
Το «καλύτερο παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας εμφανίστηκε ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων στο Sala Palatului, το αποκαλούμενο «μέγαρο μουσικής» του Βουκουρεστίου, που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει συνέδρια διεθνών οργανισμών, αλλά και μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως οι Demis Roussos, Nana Mouskouri, Gipsy Kings, Lara Fabian, José Carreras και Bonnie Tyler. 




Με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του και με τις δυνατές του ερμηνείες σε άλλα αγαπημένα τραγούδια, ο Γιάννης Πλούταρχος χάρισε μία ανεπανάληπτη βραδιά. Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που κατέβηκε από την μήκους 15 μέτρων σκηνή και έγινε ένα με τον κόσμο, ο οποίος έσπευσε να τον χαιρετίσει, να φωτογραφηθεί και να χορέψει μαζί του!



Η συναυλία, η πρώτη που έδωσε ο σπουδαίος τραγουδιστής στη Ρουμανία, έγινε τη στιγμή που το πρόσφατο single του, «Σπασμένη Καρδιά», συνεχίζει την ανοδική πορεία στο ραδιοφωνικό airplay και το YouTube, όπου έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views. Παράλληλα, ο Γιάννης Πλούταρχος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Φωταέριο», κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου.