11 Δεκ 2018

Κατάμεστο το ΓΚΑΖΙ LIVE" στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Νότη Σφακιανάκη και της Πάολα




ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ – ΠΑΟΛΑ

GOIN' THROUGH

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΟΔΟΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ «ΓΚΑΖΙ LIVE»



Κατάμεστο το ΓΚΑΖΙ LIVE στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του
Νότη Σφακιανάκη και της Πάολα!




Με τεράστια επιτυχία και πλήθος κόσμου να κατακλύζει το ΓΚΑΖΙ LIVE ξεκίνησε η απόλυτη μουσική και εκρηκτική συνεργασία της χρονιάς. Ο Νότης Σφακιανάκης και η Πάολα ένωσαν τις δυνάμεις και τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα που θα αφήσει τη «σφραγίδα» του στη νυχτερινή Αθήνα, σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους χώρους που οι υποδομές του καλύπτουν τις πιο απαιτητικές παραγωγές.

Ο άρχοντας της δισκογραφίας και η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της συνεργάζονται για πρώτη φορά επί σκηνής σε ένα δυνατό πρόγραμμα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Στην παρέα τους οι Goin' Through.






Ο Νότης Σφακιανάκης, ένας από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές, με τα κομμάτια του να έχουν διαγράψει τη δική τους επιτυχημένη πορεία, τις αξεπέραστες επιτυχίες του η μία να διαδέχεται την άλλη, με την ιδιαίτερη και ξεχωριστή χροιά της φωνής τους και την ερμηνεία του, αλλά και το προσεγμένο όπως πάντα στυλ του δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Η Πάολα εκρηκτική και λαμπερή όπως πάντα, έκλεψε τις εντυπώσεις και αποθεώθηκε, καθηλώνοντας τους θαυμαστές της με τις εξαιρετικές της ερμηνείες, την ξεχωριστή της σκηνική παρουσία αλλά και με τις ιδιαίτερες στυλιστικές της επιλογές χαρίζοντας μοναδικές στιγμές μαγεύοντας το κοινό.

Ο Νίκος Βουρλιώτης με τους Goin' Through στα καλύτερά του, με την θετική ενέργεια του να ξεσηκώνει τον κόσμο συμπληρώνοντας την μοναδική αυτή συνεργασία του φετινού χειμώνα!



Νότης – Πάολα: Η απόλυτη μουσική & εκρηκτική συνάντηση που θα πρωταγωνιστήσει στη νυχτερινή Αθήνα!



ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ – ΠΑΟΛΑ
GOIN' THROUGH

 κάθε Παρασκευή και Σάββατο

στο ΓΚΑΖΙ LIVE





ΓΚΑΖΙ LIVE
Ιερά οδός 11, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210.3411000
Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο
https://www.facebook.com/GaziLiveAthens/