24 Οκτ 2018

Η Λουκία Βαλάση 27/10 σε ένα μεγάλο μουσικό ταξίδι στο ATHENAEUM ΚΕΛΑΡΙ


Η Λουκία Βαλάση είναι μια νέα ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός, που εντυπωσιάζει τόσο με την εκφραστική ερμηνεία της όσο και με το σολιστικό της παίξιμο στο σαντούρι. Έχει συνεργαστεί επίσης με αξιόλογους τραγουδιστές και συνθέτες όπως τον Γιώργο Νταλάρα, Γλυκερία, Πέτρο Γαϊτάνο, Γιώτα Νέγκα, Χρήστος Παπαδόπουλος από«τα Παιδιά της Πάτρας»,Χρήστος Νικολόπουλος κ.α

 
Η Λουκία έχει βραβευτεί από την Ομοσπονδία Ευρώπης για την προσφορά της στην ελληνική μουσική. Είχε συνθέσει τη μουσική για την κινηματογραφική ταινία αγγλοελληνικής παραγωγής(Ο Χειμώνας) που την καταξιώνει διεθνώς. Προσφάτως παρουσίασε το βιντεοκλίπ που έκανε στον «μυθικό» Όλυμπο προς τιμήν του θρύλου της μουσικής «Μίκη Θεοδωράκη».
Η Λουκία Βαλάση μαζί με την μπάντα της που αποτελείται από αξιόλογους σολίστες θα σας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που αποτελεί ένα ταξίδι στην Μεσόγειο με αναφορά στους Μεγάλους Έλληνες Συνθέτες όπως Μ. Θεοδωράκης,Μ. Χατζιδάκης, Γ. Μαρκόπουλος, Σ. Ξαρχάκος, Β.Τσιτσάνης καθώς και τραγούδια της παράδοσης και τραγούδια ξένων χωρών.

Ώρα έναρξης 22.00
Είσοδος 6 ευρώ  

Τηλ κρατήσεων 210 3210 239
ATHENAEUM ΚΕΛΑΡΙ 
Αδριανού 3 Θησείο (Έναντι σταθμού ΗΣΑΠ)