10 Σεπ 2018

Δέσποινα Αδάμη & John Olas - "Ήρθες Και Θα Μείνεις"



Δέσποινα Αδάμη & John Olas  "Ήρθες Και Θα Μείνεις"

Την  Δέσποινα Αδάμη γνωρίσαμε μέσα από την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά CD/ EP με τίτλο “Κάνε Με Φωτιά”, το 2010, σε στίχους και μουσική της Δέσποινας Καρλή, ένα άλμπουμ με σύγχρονα λαϊκά τραγούδια και μπαλάντες, που αγαπήθηκε από το κοινό.
Από το άλμπουμ αυτό “Κάνε Με Φωτιά”- 2010, ξεχώρισαν και ακούστηκαν περισσότερο τα τραγούδια : “Με κούρασαν οι αγάπες”, “Κάνε με φωτιά”, “Ξαφνιάζομαι”.




Μετά από πολύχρονη ενεργή καλλιτεχνική πορεία και αξιόλογες συνεργασίες, η Δέσποινα Αδάμη ξαναδίνει δισκογραφικά το παρόν, καταθέτοντας αυτή τη φορά το δημιουργικό ταλέντο της και την ψυχή της, όχι μόνο ως ερμηνεύτρια αλλά και ως στιχουργός συγχρόνως.
Έτσι, μετά από τη λαϊκή ρούμπα “ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΩ” (2016), το “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ” (2017) σε δικούς της στίχους και ερμηνεία, η Δέσποινα Αδάμη έρχεται φέτος με κάτι διαφορετικό: ένα άλλο δυναμικό, χορευτικό, ερωτικό τραγούδι, πάλι σε δικούς της στίχους σε ύφος ραπ - λαϊκό, με τη συμμετοχή του ράπερ John Olas.
Το αποτέλεσμα είναι ένα νεανικό, χαρούμενο, σύγχρονο τραγούδι, που κυριολεκτικά μας ανεβάζει τη διάθεση!
Σε αυτό συμβάλει και το πολύ πετυχημένο βιντεοκλίπ, με καλοκαιρινή αύρα και πολύ ωραίες εικόνες, στο οποίο οι δυο καλλιτέχνες συμμετέχουν με την ψυχή τους, απογειώνοντας το τραγούδι!
“ΗΡΘΕΣ και ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ”- ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΔΑΜΗ  & JOHN OLAS,  τραγούδι και βιντεοκλίπ είναι πραγματικά
μια πολύ καλή καινούργια δουλειά, που σίγουρα θα αγαπήσετε...