13 Σεπ 2018

Η Έλενα Χαραμή 14/9 στο πλευρό της Φιλιώς Πυργάκη και Γιάννη Σιέττου στην Στυμφαλία Κορινθίας " ΚΙΟΝΙΑ 2018"



Στο πλαίσιο των μουσικών  εκδηλώσεων "ΚΙΟΝΙΑ 2018" στην ορεινή Στυμφαλία  Κορινθίας  θα δηλώσει παρούσα στις 14 Σεπτεμβρίου  και η Έλενα Χαραμή παρέα με τους
: Φ.Πυργάκη, Γ. Σιέττο,  Γ. Τασιόπουλο στο κλαρίνο και Μ. Αριστόπουλος.




 Το  streetlife.gr αναφέρει για τα " ΚΙΟΝΙΑ 2018"

Στην πανέμορφη ορεινή Στυμφαλία της Κορινθίας εορτάζεται κάθε χρόνο η μεγάλη θρησκευτική εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στις 14 Σεπτεμβρίου και ταυτόχρονα λειτουργεί το πανηγύρι που φέτος ξεκίνησε  8 /9 και θα ρίξει αυλαία στις 15 Σεπτεμβρίου. Στο χώρο έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια ένα πανέμορφο εκκλησάκι αφιερωμένο στην εορτή του Σταυρού.
Τα παλιά τα χρόνια η παραδοσιακή αυτή ζωοπανήγυρη συγκέντρωνε χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη την Κορινθία και τους γειτονικούς νομούς της Πελοποννήσου και ήταν γνωστή ως ζωοπανήγυρη στα Κιόνια. Η ζωοπανήγυρη μετά από τόσα χρόνια εξελίχτηκε σε εμποροπανήγυρη που δίνει την ευκαιρία σε δεκάδες μικροπωλητές από όλη την Ελλάδα να στήσουν τους πάγκους τους επί επτά μέρες με κάθε είδος, ρούχα, υποδήματα, παιχνίδια, λευκά είδη. Πωλούνται ακόμη και αυτοκίνητα, τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα.
Οι ταβέρνες της περιοχής προσφέρουν την σπεσιαλιτέ τους που είναι γουρουνόπουλο στην σούβλα και συνοδεύεται με παγωμένη μπίρα και ντόπιο κρασί.
Παράλληλα με το εμπορικό κομμάτι της εμποροπανήγυρης οι διοργανωτές φροντίζουν να υπάρχει κέφι και διασκέδαση με γνωστές δημοτικές ορχήστρες.
Δείτε την μακέτα των μουσικών εκδηλώσεων που ξεκίνησαν στις 12/9/2018





Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου:Γ. Μπέκιος, Τ. Μπαλάσης, Δ.Μπέκιου, Σ. Κούνας και στο κλαρίνο ο Κ. Αριστόπουλος!!
Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου:Γ. Βελισσάρης, Γ. Γρίβα, Γ. Τασιόπουλος στο κλαρίνο ο Μ. Αριστόπουλος!!
Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου: Φ.Πυργάκη, Γ. Σιέττος, Ε. Χαράμη, Γ. Τασιόπουλος στο κλαρίνο ο Μ. Αριστόπουλος!!
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου: Μ. Χριστοδουλόπουλος, Γ. Μπέκιος, Δ. Μπέκιου και στο κλαρίνο ο Κ. Αριστόπουλος!!