29 Ιουλ 2018

Χρήστος Θηβαίος Rous συναυλία στην Καλλιθέα (Πλατεία Δαβάκη) 30 Ιουλίου

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ 

Η εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης, η Δημοτική Βιβλιοθήκη (στην οποία ήταν ενεργά μέλη),ο Δήμος Καλλιθέας και οι δημότες, πενθούμε τον χαμό των δίδυμων αδερφών Βασιλικής και Σοφίας Φιλιπποπούλου. Οι αθώες αυτές ψυχές ας αναπαυτούν με ειρήνη στην αγκαλιά του Κυρίου Ιησού Χριστού μας.Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς τους. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας αναβάλλονται μέχρι την ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας. (θα υπάρξει ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου).



Η αναβληθείσα συναυλία πριν λίγες ημέρες στην Καλλιθέα  του Χρήστου Θηβαίου με την συμμετοχή του ROUS με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά στην Αττική θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Ιουλίου στις 21.00

 Για τους πυροπαθείς θα συγκεντρωθούν φάρμακα, κυρίως για εγκαύματα, σκευάσματα και γάζες με fucidin, αντιπυρετικά, αντισηπτικά κ.λ.π. *

Δήμος Καλλιθέας | Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ
Συμμετέχει ο ROUS
Δευτέρα 30 Ιουλίου, Ώρα: 21.00
Καλλιθέα, Πλατεία Δαβάκη
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



Από τις «Μέρες Αδέσποτες» στο «Σιδερένιο Νησί». 22 χρόνια δισκογραφίας και ο Χρήστος Θηβαίος, συγκεντρώνει τις καλύτερες στιγμές του, και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, μελωδία και σπουδαίες επιτυχίες. Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων, ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την πορεία του στη μουσική (όπως: «Ημερολόγιο», «Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου», «Μέρες Αδέσποτες», «Ο Άμλετ της Σελήνης», «Βροχή μου», «Αγάπη») και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του.

Συμμετέχει ο Rous.
O Γιώργος Ρους, o τραγουδοποιός με το ξεχωριστό μουσικό στίγμα που γνωρίσαμε το 2009 με το τραγούδι «Εξαιρέσεις», καταθέτει επί σκηνής ένα εκρηκτικό σετ, με τραγούδια από τις προσωπικές δισκογραφικές του δουλειές («Κόκκινο Φως», «Μαριονέτες», «Το Άδικο στο Σώμα» κ.ά.), καθώς επίσης από τις συνεργασίες που έχει κάνει κατά καιρούς με σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως η Χάρις Αλεξίου («Ένα φιλί»), Γιάννης Κότσιρας («Και θέλω εσένα»).

Μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, τον Μάξιμο Δράκο στο πιάνο και τον Καλλίστρατο Δρακόπουλο στα κρουστά, υπόσχονται μια αξέχαστη συναυλία που θα συγκινήσει και θα διασκεδάσει.