27 Ιουν 2018

ACRO Pool Side το καλοκαιρινό all-day spot στο κέντρο της Αθήνας!


 
ACRO Pool Side το καλοκαιρινό all-day spot στο κέντρο της Αθήνας!

Αν αγαπάτε τις αποδράσεις και τις μικρές καθημερινές απολαύσεις εν μέσω θέρους τότε ο απόλυτος προορισμός αυτό το καλοκαίρι είναι το ACRO Pool Side στο Γκάζι!
Με θέα την μαγευτική Ακρόπολη, πάνω από την Αθήνα και κάτω από το γαλάζιο του αττικού ουρανού, η πισίνα του ACRO Pool Side υπόσχεται ολοήμερη δροσιά σε ένα περιβάλλον που γοητεύει. Ξεκινάει από τις 10 το πρωί διανύοντας όλη την ημέρα - με highlight τη στιγμή που ο ήλιος βουτάει στην πισίνα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.




Στην πιο ωραία γειτονιά της Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο και λίγα μόλις λεπτά από το μετρό του Κεραμικού, η γαλαζοπράσινη πισίνα του ACRO Pool Side φτιάχνει το κέφι για ξεχωριστές ημέρες και νύχτες που θα γίνει all-day spot!



Το μάτι χάνεται στην θέα της Ακρόπολης, η αισθητική που συνδυάζεται με την φινέτσα και την χαλαρότητα, ο εκλεπτυσμένος χώρος με τη λιτή διακόσμηση θα σε κερδίσουν αμέσως. Οι  αισθήσεις βρίσκονται σε εγρήγορση με χαλαρές lounge μουσικές επιλογές, ευφάνταστα cocktails από τον κορυφαίο του είδους Βασίλη Κυρίτση, ελαφριές προτάσεις φαγητού, brunch από το πρωί αλλά και sushi από τον chef Γιώργο Ιακωβίδη, συνθέτουν το σκηνικό για ξεχωριστές καλοκαιρινές μίνι διακοπές εντός του κλεινόν άστυ.

ACRO Pool Side το καλοκαιρινό all-day spot!
ACRO Pool Side
 Bουτάδων 6Γκάζι
Τηλ.: 2103417300
Ημέρες & ώρες λειτουργίας: Καθημερινές & Σαββατοκύριακα από τις 10:00
Γενική είσοδος: καθημερινές 10 € - Σαββατοκύριακα 15 €. Τα παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών μπαίνουν δωρεάν ενώ από 6 – 12 ετών έχουν έκπτωση 50%