23 Μαΐ 2018

Βασιλική Νταντά ...εγώ για σένα ζω κι εσύ το ζεις μαζί της και νύχτες μοναδικές στο " FRANGELICO"





Η Βασιλική Νταντά κάνει ένα επόμενο δισκογραφικό βήμα και παρουσιάζει  το νέο της τραγούδι με τίτλο " Μαζί της" δηλώνοντας δυναμικά  για άλλη μια φορά την παρουσία της  στα μουσικά δρώμενα του τόπου μας .
...εγώ για σένα ζω κι εσύ το ζεις μαζί της,  λοιπόν από την Βασιλική που έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια  την δική της θέση στα λαϊκό και ερωτικό μας τραγούδι  και ταυτόχρονα βέβαια την αγάπη του κοινού .
Τα στοιχεία βέβαια μιλάνε από μόνα τους γιατί το "Μαζί της" μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα που κυκλοφορεί ξεπέρασε το 1.300.000 προβολές στο YouTube.
 Μουσική : Βασίλης Γαβριηλίδης 
Στίχοι : Αγγελική Μακρυνιώτη
 Σκηνοθεσία : Γιάννης Παπαδάκος



To  ιδιαίτερο ηχόχρωμα και η ειλικρίνεια στις  ερμηνείες της  την κάνουν ξεχωριστή και της δίνουν τις δυνατότητες να φιγουράρει στις πρώτες θέσης της νέας καλλιτεχνικής γενιάς .
Η επιστροφή της μάλιστα από τις 26 Απριλίου  για σειρά καλοκαιρινών  εμφανίσεων στον μουσικό χώρο του παραλιακού  " FRANGELICO" παρέα με τον Γιώργο Γιαννία και τον Σάκη Αρσενίου  είναι μια  πολύ  καλή πρόταση  για τους φίλους της όμορφης  νυχτερινής διασκέδασης