10 Μαΐ 2018

Η Ματθίλδη Μαγγίρα και η κόρη της τραγουδούν "Τα ονειράκια" των "'Ετερονήμισυ" με αφορμή την ημέρα της γιορτής της μητέρας





Η Ματθίλδη Μαγγίρα και η κόρη της
τραγουδούν "Τα ονειράκια" των "'Ετερονήμισυ"
Με αφορμή την ημέρα της γιορτής της μητέρας, οι "Έτερονήμισυ" κυκλοφορούν ένα νέο τραγούδι με ερμηνεύτριες την Ματθίλδη Μαγγίρα και την κόρη της Λύδα Φόστερ σε στίχους της Μαρίτας Αλημίση.



Κάθε μητέρα ελπίζει, ονειρεύεται και παλεύει καθημερινά για τα παιδιά της. Είναι παρούσα στις χαρές, στις λύπες και επεμβαίνει - ή τουλάχιστον προσπαθεί- όταν κάτι στραβώνει ή φαίνεται να μην πηγαίνει τόσο καλά. Σε αυτό το τραγούδι, μαμά και κόρη, δεμένες με μια άρρηκτη κλωστή, ονειρεύονται με όνειρα φτιαγμένα από... ζυμάρι. Όνειρα που μπορούν να τους δώσουν οι ίδιες όποια μορφή θέλουν, παρέα!
"Πλάθω-πλάθω ονειράκια, με τα δυο μου τα χεράκια, με ελπίδες τα γεμίζω, να μπορώ να συνεχίζω. Πλάθω-πλάθω ονειράκια, με τα δυο μου τα χεράκια. Πλάθω-πλάθω και φουρνίζω κι αν τα κάψω, ξαναρχίζω".

Τα ονειράκια,  «πασπαλισμένα με μαμά και λαίμαργους μπαμπάδες», συμβολίζουν την ασφάλεια και την θαλπωρή που μας προσφέρει απλόχερα η οικογένεια. Συμπυκνώνουν όλες εκείνες τις στιγμές άδολης αγάπης που μας θωρακίζουν, τελικά, για μια ολόκληρη ζωή.
Το τραγούδι "Τα ονειράκια" συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο cd των" Έτερονήμισυ" παρέα με αξιόλογες συμμετοχές τραγουδιστών όπως οι Σταύρος Σιόλας, Σαββέρια Μαργιολά, Χρήστος Νινιός, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Γιάννα Βασιλείου, Νίκος Στρατάκης, Μάγδα Βαρούχα, Ανατολή Μαργιόλα, Αργύρης Λούλατζης και με πιο τιμητικές τις συμμετοχές των Μανώλη Μητσιά και Βασίλη Σκουλά!