12 Απρ 2018

Γιώργος Μπαλταδώρος: Αυτός είναι ο νεκρός πιλότος του Mirage 2000-5 που κατέπεσε στη Σκύρο


 Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα για το θάνατο του Έλληνα πιλότου, ο οποίος επέβαινε στο μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000-5, το οποίο κατέπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/04/2018) σε θαλάσσια περιοχή 9 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου .

Την είδηση του θανάτου του μετέδωσε μέσω Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων. Έπεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος μαχόμενος για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Πατρίδα θρηνούσα υποκλίνεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας».
Νεκρός είναι ο Γιώργος Μπαλταδώρος, γεννημένος το 1984 στο Μαυροβούνι Καρδίτσας.
Ο 34χρονος υπηρετούσε στην 331 Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τανάγρα.
Σωστικά συνεργεία εντόπισαν προσωπικά του αντικείμενα, καθώς και πλήθος άλλων στοιχείων τα οποία δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας είναι νεκρός.

Πηγή   http://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/story/876444/giorgos-mpaltadoros-aytos-einai-o-nekros-pilotos-toy-mirage-2000-5-poy-katepese-sti-skyro#ixzz5CTRP42We