18 Απρ 2018

Ο Λίνος Κόκοτος Μετά από 20 περίπου χρόνια επανέρχεται στην δισκογραφία με τον ΄Ανεμογιαλό' ερμηνευτές των τραγουδιών ο Νίκος Ανδρουλάκης , η Θέλμα Καραγιάννη και η Νένα Βενετσάνου.





Λίνος Κόκοτος – Κώστας Λάζαρης

Ανεμογιαλός

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μετρονόμος η καινούργια δισκογραφική δουλειά του συνθέτη Λίνου Κόκοτου σε στίχους του Κώστα Λάζαρη.

Μετά από 20 περίπου χρόνια ο συνθέτης Λίνος Κόκοτος επανέρχεται στην δισκογραφία μ’ ένα ολοκληρωμένο κύκλο τραγουδιών, με γενικό τίτλο ΄΄Ανεμογιαλός΄΄.

Τραγούδια ζωντανά, ελληνικά, που διεγείρουν το συναίσθημα,  που αναζητούν την αλήθεια, που προβληματίζουν , που αγρυπνούν , που τυραννιούνται , που ερωτεύονται.

 

Διαβάζοντας τους στίχους του Κώστα Λάζαρη  - γράφει  ο συνθέτης - μου δημιουργήθηκε  μια εσωτερική ανάγκη να εκφράσω με μουσική τα συναισθήματα αυτά που με ποιητική διάθεση αλλά και με αμεσότητα,  ακρίβεια και ευρηματικότητα περιέγραφαν αυτά τα τραγούδια. Αισθάνομαι τυχερός, που αυτούς τους δύσκολους καιρούς μπορέσαμε να σας προσφέρουμε τον  ΄΄Ανεμογιαλό΄΄

Ερμηνευτές των τραγουδιών ο Νίκος Ανδρουλάκης , η Θέλμα Καραγιάννη και η Νένα Βενετσάνου.

Ενορχήστρωση: Φίλιππος Περιστέρης  -Λίνος Κόκοτος

Έπαιξαν οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης,  Θανάσης Βασιλάς,  Χρήστος Βιδινιώτης,  Μιχάλης Δανιάς,  Αρετή Κοκκίνου , Μαρία Λαμπράκη,  Δημήτρης Λέκκας,  Σταύρος Παργινός,  Πασχάλης Τσέρνας Λάκης Χαλκιόπουλος,  Γιάννης Χαραλαμπίδης, Φίλιππος Περιστέρης

Το εξώφυλλο φιλοτέχνησε η Δήμητρα Μερμίγκη.