21 Μαρ 2018

Η Φωτεινή Δάρρα συγκίνησε με την ερμηνεία της στα τραγούδια της Τζένη Βάνου στο κατάμεστο Παλλάς




Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ
ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΒΑΝΟΥ
ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΠΑΛΛΑΣ!!!


Δευτέρα βράδυ σε ένα πραγματικά κατάμεστο Παλλάς
η Φωτεινή Δάρρα συγκίνησε με την ερμηνεία της στα τραγούδια της Τζένη Βάνου. Από τα πρώτα της κιόλας βήματα πάνω στη σκηνή καθήλωσε το κοινό και «το πήρε μαζί της» ,
σε ένα μελωδικό ταξείδι μέσα στο χρόνο. Τραγούδια από
την πορεία της Τζένης Βάνου στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης αλλά και από την λαική της καριέρα κουβαλούσε μέσα στις αποσκευές της η Φωτεινή, που κατάφερε να κάνει τον κόσμο να σιγοτραγουδήσει , ζώντας στιγμές από την ζωή της Τζένης Βάνου.



 Η ερμηνεία της  έκανε τον κόσμο άλλοτε να δακρύσει και άλλοτε να διασκεδάσει. Ο Μίμης Πλέσσας και ο γιος της Τζένης Βάνου Μιχάλης Ρηγόπουλος  που ήταν εκεί, δεν έκρυψαν την συγκίνηση και τον ενθουσιασμό τους.
Η Φωτεινή για μία ακόμη φορά έδωσε τον καλλίτερο εαυτό της και δίκαια εισέπραξε το χειροκρότημα και την αγάπη του κοινού. Εξαιρετική η δουλειά του μαέστρου της ορχήστρας Γιώργου Παπαχριστούδη καθώς και όλων των μουσικών και των τραγουδιστών, ηθοποιών και χορευτών. Την σκηνοθεσία υπέγραψε ο Δημήτρης Παπάζογλου.


Έπαιξαν οι μουσικοί:
ΠΙΑΝΟ-ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ: Γιώργος Παπαχριστούδης
Τρομπόνι:Γιάννης Αρβανιτάκης Τρομπέτα :Απόστολος Καλογιάννης Κλαρινέτο και σαξόφωνο:   Κώστας Ιωαννίδης Κιθάρα : Σωτήρης Καστάνης Μπάσο : Τεό Λαζάρου Κρουστά: Αντώνης Γερογιάννης Τύμπανα: Άκης Γαβαλάς Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας


Συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά:
Γιάννης Αθητάκη ,Ζωή Βατίστα ,Μαρία Γεροδήμου
Χριστίνα Ελληνοδέλη ,Αγγελική Κουτελέκου ,Στράτος Κρητικός
Γιώργος Χουβαρδάς 


Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παπάζογλου
Ηχοληψία : Γιάννης και Γιώργος Κολεβέντης
Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος
Παραγωγή: Θεατρικές σκηνές