27 Μαρ 2018

Τιμητική Βράβευση στη Ζωή Τηγανούρια για την αφιλοκερδή συνεισφορά της στο Χατζηπατέρειο



Τιμητική βράβευση στη συνθέτη Ζωή Τηγανούρια πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/03/2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Μεταμόρφωσης, σε μια υπέροχη κοινωφελούς χαρακτήρα εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση του Κ.Α.Σ.Π. "Χατζηπατέρειο", που διοργανώθηκε από το Δήμο Μεταμόρφωσης (Τμήμα Πολιτισμού) και την Κοινωφελή Επιχείρηση σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Προφήτης Ηλίας".

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στη διακεκριμένη συνθέτη κα Ζωή Τηγανούρια για την αφιλοκερδή συμμετοχή της στην εκδήλωση και την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν παιδιά από τον Πρόεδρο του Συλλόγου "Προφήτης Ηλίας" κο Αθανάσιο Τσάμπρα, παρουσία του Δήμαρχου Μεταμόρφωσης κου Μιλτιάδη Καρπέτα, του Γ.Γ. του Συλλόγου κο Νίκου Ζωγράφου και του Πρόεδρου του Δ.Σ. του Ιδρύματος κου Ιωάννη Ν. Χατζηπατέρα.

Συγκινητική ήταν η στιγμή όπου ο κος Χατζηπατέρας παρέδωσε στη μουσικοσυνθέτη μία ευχαριστήρια κάρτα φτιαγμένη εξ' ολοκλήρου από τα παιδιά του Ιδρύματος, με τη Ζωή Τηγανούρια κατασυγκινημένη να προτρέπει το κοινό να συμμετέχει ενεργά σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

 

Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης, ακούστηκαν τραγούδια και μουσική από το ρεπερτόριο της διακεκριμένης συνθέτιδος με το κοινό να ανταποκρίνεται ένθερμα.

Συμμετείχαν ο εξαίρετος ερμηνευτής Κώστας Τηγάνης κι οι μουσικοί Γιάννης Ταυλάς (κιθάρα), Στέφανος Χατζηαναγνώστου (φλάουτο), Γιώργος Πολίτης (μπάσο) και Στέλιος Γενεράλης (κρουστά).


Το "Χατζηπατέρειο Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού" επιτελεί πολύτιμο κοινωνικό έργο στην αντιμετώπιση των συνολικών αναγκών των παιδιών με εγκεφαλική παράλυση, στην αποκατάσταση, την εκπαίδευση καθώς και την προσπάθεια για εξασφάλιση ποιότητας στην καθημερινή τους ζωή, μέσω της συντονισμένης προσπάθειας και συνεργασίας πολλών ειδικών, επιστημόνων και εργαζομένων.
Στοχεύοντας στην ανάδειξη όλων των παραπάνω αλλά και σε μια προσπάθεια συμβολικής και πρακτικής στήριξης των δράσεων του Ιδρύματος, αντί εισιτηρίου διατέθηκαν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης σε όσους από τους παρόντες θέλησαν να γίνουν αρωγοί.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση εδώ