17 Δεκ 2017

Ο Γιάννης Κότσιρας σήμερα 17/12 με τα "Ανείπωτα" στο Νέο Κόσμο


Σήμερα Κυριακή 17/12 η 4η από τις συνολικά έξι Κυριακές που ο Γιάννης Κότσιρας θα τραγουδήσει για τους φίλους του καλού Ελληνικού τραγουδιού  στον Σταυρό του Νότου παρέα με τα "Ανείπωτα" 
 Στα τραγούδια της καρδιάς του θα μας ταξιδεύει  φέτος ο Γιάννης Κότσιρας. Ανήσυχος και με διαρκή διάθεση για ανανέωση, ο αγαπημένος ερμηνευτής αποφάσισε, με τις φετινές ζωντανές του εμφανίσεις στο "Σταυρό του Νότου Κεντρική Σκηνή ", να πάει κόντρα στο προβλέψιμο. 
Το πρόγραμμα που  παρουσιάζει  δεν θα στηρίζεται, όπως θα περίμενε κανείς, στα πιο δημοφιλή τραγούδια του, αλλά σε εκείνα που μπορεί να μην παίχτηκαν τόσο πολύ όμως κατέχουν  σημαντική θέση στην ψυχή του.
 Όπως “Η μεγάλη αποκάλυψη”, το “Να 'χα δυο ζωές”, το “Alma Libre”, το “Όπου πας θα σε κοιτάζω” και πολλά άλλα, που θα αποτελούν και τον βασικό κορμό της νέας μουσικής παράστασής του.


 Το πρόγραμμα του συμπληρώνει   με μια επιλογή αγαπημένων λαϊκών τραγουδιών μεγάλων δημιουργών, όπως των  Άκης Πάνου,  Δήμου Μούτσης,  Σταύρου Ξαρχάκου και πολλά  ακόμα, τα οποία επίσης δεν έχει "αγγίξει" ερμηνευτικά μέχρι σήμερα. 
 Όσο για το φινάλε, αυτό  ανήκει στο κοινό και τις επιλογές του!
  Έναρξη του προγράμματος  στις 20:30.

Μαζί του: 
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχήστρωση & πλήκτρα,
Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα,
Παρασκευάς Κίτσος: μπάσο,
Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι
Κώστας Μιχαλός: κιθάρα,
Μανος Γρυσμπολάκης: ακκορντεον.

Τον ήχο επιμελούνται ο Λάμπρος Μπούνας και ο Στρατής Καραδημητράκης
και τα φώτα ο Mανόλης Μπράτσης


 Αμβροσίου Φραντζή & Θαρύπου 37
 Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο: 210 9226975