4 Οκτ 2017

Μια ...μαριονέτα στο κέντρο της Αθήνας από 5/10 θα τραγουδάει

Μαριονέτα (bar)  a - Live
(επίσημα εγκαίνια)
Πέμπτη 5 Οκτωβρίου
Δεν μπορείς να σπάσεις αλυσίδες που δεν τις βλέπεις.
Franz Kafka

Κάποιες φορές το θέμα είναι να ξεφύγεις από κάτι που σε δένει.
 Κάποιες φορές να δεθείς με κάποιους. 
Κάποιες πάλι να καταλάβεις τι σε δένει με τους άλλους.
 Αυτό το τελευταίο στην Μαριονέτα έγινε σχεδόν αυθόρμητα. Μας έδεναν οι μουσικές: "Να ακούσουμε Μάνο Λοϊζο", "Και Μάνο Χατζιδάκι", "Και Μίκη Θεοδωράκη", "Και Άλκη Αλκαίο", "Και Χαϊνηδες", "Και Παύλο Παυλίδη", "Και Ρεμπέτικο", "Και blues", "και ορχηστρικά", "Και rock" και και και... Μας έδενε το όνειρο για έναν χώρο που να μπορούμε να τις ακούμε και να μιλάμε για όλες τις μικρές και μεγάλες ιστορίες που μπορούν να φτιάξουν τα τραγούδια και ο καθένας από εμάς. Ελεύθερα, από οτιδήποτε δε θέλουμε να μας κρατά. Παρά μόνο με παρέα καφέ και ποτό. Και όνειρο που δεν μοιράζεται είναι σαν να μην υπάρχει.
Τώρα η Μαριονέτα - που είναι ανοιχτή από το πρωί για καφέ μέχρι πολύ αργά το βράδυ για ποτό - μοιράζεται με χαρά και τα εγκαίνια (μπορεί να καθυστέρησε λίγο αλλά τα κατάφερε)! Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 21:30 η Μαριονέτα φοράει τα καλά της και τα επίσημά της και... ζωντανεύει!
"Μαριονέτα a-Live"... Με άλλα λόγια επίσημα εγκαίνια - για να τα πούμε και να τα πιούμε και επισήμως - με πολλούς και καλούς φίλους που θα πουν κι ένα τραγούδι (και δύο και τρία)

Τραγουδούν

Ηλίας Βαμβακούσης
Μυρτώ Βασιλείου
Σπύρος Γραμμένος
Απόστολος Ρίζος
Κώστας Τσίρκας
Αμέσως μετά τη μουσική επιλέγει η Βάσια Ρεντούμη

Μαριονέτα cafe bar
Ακαδημίας 74 - Κιάφας 4