24 Μαΐ 2017

ΗΡΩ Η Artista μια μοναδική συναυλία ένα καινούργιο cd




ΗΡΩ
Η Artista μια μοναδική συναυλία ,ένα καινούργιο cd  
…«Τόσα χρόνια μοιράζομαι μαζί σας μόνο την αλήθεια μου... επιτυχία για μένα είναι οι στιγμές που μιλήσαμε την ίδια γλώσσα , εσεις κι εγω, οι στιγμές που νιώσαμε το ίδιο συναίσθημα, εσεις κι εγω… αυτό είναι επιτυχία».
…“Η Artista είναι ένα αυτόφωτο αστέρι που η Τέχνη το διάλεξε ανάμεσα σε τόσους ανθρώπους για να λάμψει… αυτό είναι η  Artista”…”




            Με αυτές τις λέξεις , η Ηρώ, άνοιξε την συναυλία της στον Παρνασσό, Πέμπτη βράδυ, μπροστά σε ένα εξαιρετικό κοινό που μοιράστηκε μαζί της,  τραγούδια και «κουβέντες» που δύσκολα κανείς έχει το θάρρος να τις πει.
Με ένα έντονα προσωπικό ύφος και την χαρακτηριστική ιδιαίτερη φωνή της, η Ηρώ, ερμήνευσε  με μεγάλη άνεση μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών, παίζοντας  πιάνο, με το πάθος  μιας «Artista».



            Η Ηρώ,  σε αυτή τη μοναδική συναυλία, δεν τραγούδησε μόνο.

Ταξίδεψε  το κοινό της σε ολοκληρο τον κόσμο, με μοναδικό κριτήριο την άποψη ότι «η μουσική είναι Μια» και δεν χωράνε ταμπέλες, παρά μόνο συναίσθημα και καρδιά.

Άμεση και ειλικρινής, «έπαιξε» το ρόλο της Artista με μοναδική ευκολία σαν να γεννήθηκε γι’αυτό  αφήνοντας στο κοινό της,  μια γεύση νοσταλγίας αλλά και δύναμης.

 Ερμήνευσε  μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες,  τραγούδια που έχει αγαπήσει αλλά και τραγούδια από το νέο της cd, με το τίτλο Η Artista

Εξαιρετική στιγμή,  η συνάντηση της επί σκηνής, με τον δημιουργό και συνθέτη ενός από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο νέο αλμπουμ,  το «Αθάνατο νερό»  τον Μίμη Πλέσσα.

 “Αυτό που κάνεις εσύ – της είπε – είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε όλοι εμείς και δεν μπορούμε” και συνοδεύοντας την στο πιάνο , η Ηρώ τραγούδησε  την μεγάλη του επιτυχία “Απόψε σε θελω” .

Μια μοναδική πραγματικά συναυλία, που ολοκληρώθηκε με το δυνατό χειροκρότημα του κοινού και το αίτημα να επαναληφθεί.