15 Νοε 2016

Η Ισπανική κωμωδία «Tres» στο Θέατρο OLVIO

Η Ισπανική κωμωδία «Tres» του Juan Carlos Rubio,από τη SQUARETHEATRECOMPANY κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου στο Θέατρο OLVIO και θα παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.30.
Το βραβευμένο έργο, που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα,σε σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά , έχει μεταφραστεί από τον Δημήτρη Ψαρρά.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι οι Ιωάννα Σταυροπούλου, Δάφνη Μανούσου, Γεωργία Σιακαβάρα και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος.
Υπόθεση
Τρεις καρδιακές φίλες από το σχολείο, που μόλις μπήκαν στα 40, η Ροθίο (Γεωργία Σιακαβάρα), η Νούρια (Ιωάννα Σταυροπούλου) και η Άντζελα (Δάφνη Μανούσου), βρίσκονται μετά από είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια, σ’ ένα reunion με απρόβλεπτη εξέλιξη.
Μόνες και όχι τόσο ευτυχισμένες στην προσωπική τους ζωή, συνειδητοποιούν μέσα από την επανασύνδεσή τους πως οι φίλοι είναι η οικογένεια που εμείς επιλέγουμε.
Χωρίς να ‘χουν χρόνο για άλλο δράμα, αποφασίζουν να πάρουν την τύχη στα χέρια τους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πραγματοποιήσουν τ’ όνειρό τους : Να γίνουν και οι τρεις μητέρες , πριν να είναι πολύ αργά!

Φαλαισίας 7 Αθήνα
 Καλέστε το 210 3414118