21 Νοε 2016

Σαμπάνης Demy Μαλού δυναμική πρεμιέρα στο " ACRO"



ΠΡΕΜΙΕΡΑ ACRO CLUB
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
DEMY
 ΜΑΛΟΥ
Στα Decks ο DJ Αντώνης Δημητριάδης

 
 
Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο σημαντικός και δημοφιλής τραγουδοποιός και συνθέτης της γενιάς του  ξεκίνησε στο  ACRO Club με ένα εκρηκτικό live party  την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου!







Ηταν μια αξέχαστη πρεμιέρα όπως μόνο ο Γιώργος  Σαμπάνης ξέρει να δημιουργεί.
 Στo ACRO Club για  4η συνεχόμενη σεζόν στο «καλλιτεχνικό του σπίτι» o εκρηκτικός και πολυαγαπημένος στο νεανικό κοινό Γιώργος Σαμπάνης μαζί με την Demy και την Μαλού ξεσήκωσαν τους θαυμαστές τους χαρίζοντας ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές και ατέλειωτο χορό σε ένα ανατρεπτικό και νεανικό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια!



Ο Γιώργος Σαμπάνης κυρίαρχος στη σκηνή ξεσήκωσε με τις μεγάλες του επιτυχίες, γέμισε με την εξαιρετική σκηνική του παρουσία, δημιουργώντας το αδιαχώρητο με τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει  σε ένα ξέφρενο live party μέχρι το πρωί!

 Στο πλευρό του η Demy, πιο σημαντική POP τραγουδίστρια της εποχής της και ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της Ελληνικής καλλιτεχνικής πραγματικότητας παρέσυρε το κοινό με την αμεσότητά της και άφησε το δικό της στίγμα, αλλά και η Μαλού όπου σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κατέκτησε τα ραδιόφωνα, το διαδίκτυο και τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων με τις σαρωτικές επιτυχίες της, με την ιδιαίτερη φωνή και τη μοναδική της ενέργεια, επιβεβαίωσε ότι δικαίως θεωρείται ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα πρόσωπα της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής.Μαζί τους στα decks για άλλη μια σεζόν, ο DJ Αντώνης Δημητριάδης, όπου ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη με τις ιδιαίτερες μουσικές του επιλογές που τόσα χρόνια τον καθιστούν έναν από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλής dj της εποχής μας.

Συνεργάτες και φίλοι των τριών Καλλιτεχνών έσπευσαν να τους απολαύσουν. Ανάμεσά τους οι: Άννα Μαρία Αντύπα μαζί με την  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η  Χριστίνα Πολίτη με τον Κώστα Σπυρόπουλο, ο  Θανάσης Ευθυμιάδης με την παρέα του, ο  Αντύπας με την σύζυγό του Στέλλα Στρατιγάκη και τον Τόνυ Μαυρίδη, η fashion blogger Soprano – Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και άλλοι.

Ο παλμός της διασκέδασης χτυπά και φέτος στο ACRO Club, στον ωραιότερο χώρο της Αθήνας, που ανέτρεψε και καθιέρωσε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης παρουσιάζοντας το πιο πρωτοποριακό και δυναμικό μουσικό θέαμα. Το must live στέκι διασκέδασης στο Γκάζι είναι για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στο ACRO Club κάθε Παρασκευή & Σάββατο!!!

ACRO Club
Ιερά Οδός 13
Τηλ. Κρατήσεων:
2103417300
https://www.facebook.com/ACROofficial?fref=ts
Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο