25 Σεπ 2016

Λένα Αλκαίου - Μανώλης Καραντίνης ανοίγουν την αυλαία του " ΧΑΜΑΜ"

Το Χαμάμ σηκώνει αυλαία!
Λένα Αλκαίου - Μανώλης Καραντίνης

 Σάββατο 1 Οκτωβρίου.
Δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, η εξαιρετική τραγουδίστρια Λένα Αλκαίου και ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης θα συμπράξουν στο Χαμάμ.
Η Λένα Αλκαίου έχοντας γράψει στο διάβα της μία αξιοζήλευτη πορεία, με σπουδαίες επιλογές, με αξιοπρέπεια και σεβασμό, αλλά και συνεργασίες όπου άφησε το αποτύπωμά της. 

Σε έργα του Μίκη Θεοδωράκη στα θέατρα Πάρκ και Βέμπο , με τους Χρήστο Νικολόπουλο, Τάκη Σούκα, Γιάννη Νικολάου. Επίσης συνεργάστηκε με κορυφαίους συναδέλφους της, Βιτάλη , Μητσιά, Πόλυ Πάνου , Κούκα, Διαμάντη, Πίτσα Παπαδοπούλου αλλά και τραγουδιστές της γενιάς της, Μακεδόνα, Κότσιρα, Ανδρεάτο, Μπάση κ.α.
Ο Μανώλης Καραντίνης  από πολλούς ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού στη χώρα μας. Έχει συνεργαστεί με συνθέτες όπως , Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σπανός, Σταύρος Ξαρχάκος, Απόστολος Καλδάρας, Γιώργος Ανδρέου, Τάκης Σούκας κ.α. Έχει συνοδεύσει επί σκηνής τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές, Καζαντζίδη, Βοσκόπουλο, Πόλυ Πάνου, Μαρινέλλα, Γιώτα Λυδία, Καίτη Γκρέυ, Μπερμπινιάδη, Αλεξίου, Βιτάλη, Γαλάνη, Πουλόπουλο, Νταλάρα κ.α. Δισκογραφικά άφησε το αποτύπωμά του στα έργα των μεγάλων συνθετών με εκατοντάδες συμμετοχές αλλά και έργα που τα υπογράφει ο ίδιος.
Αναμένεται λοιπόν να  χαρίσουν μια μοναδική βραδιά, με τραγούδια αγαπημένα και παιξίματα ιδιαίτερα, στην εναρκτήρια βραδιά της σαιζόν. Μη λείψει κανείς!
Πετράλωνα 
 210-3421212