23 Σεπ 2016

Νέες τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2017

moda-3

Μπορεί το καλοκαίρι να μην τελείωσε ακόμα αλλά εμείς φροντίσαμε να μάθουμε τις νέες τάσεις στα χρώματα μαλλιών 2017, για να τις μελετήσετε και να είστε σε ετοιμότητα.
Ήδη νιώθουμε την ανάγκη να ανανεώσουμε το χρώμα των μαλλιών μας που πιθανότατα να έχει ξεθωριάσει, μοιάζει θαμπό και να έχει χάσει τη γυαλάδα του.


moda-1

moda-2


Κατά τη διάρκεια του fashion week είδαμε αρκετά χρώματα και έτσι έχουμε τις πιο hot τάσεις της σεζόν που ξεχώρισαν στις πασαρέλες.

Σκοπός του σημερινού άρθρου είναι να ενημερωθείτε πρώτες για χρώματα μαλλιών φθινόπωρο 2017 που τείνουν να είναι στην κορυφή της μόδας. Πριν επισκεφθείτε το κομμωτήριο δείτε τα χρώματα που θα επικρατήσουν το χειμώνα.

moda-4

Ξεκινώντας από τα ξανθά χρώματα που το απόλυτο λευκό, πλατινέ κυριαρχεί, συνεχίζουμε με το ζεστό της άμμου και καταλήγουμε στις γλυκές αποχρώσεις της καραμέλας.

moda-5

Για τα σκούρα μαλλιά τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Φέτος το χειμώνα αγαπάμε τα γλυκά καστανά χρώματα, με κορυφαίο το χρώμα espresso να βρίσκεται στα top trends του χειμώνα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δώσετε προσοχή σε αυτά τα χρώματα ώστε να είστε σίγουρες ποιες αποχρώσεις σας ταιριάζουν απόλυτα.

moda-6

Πηγή :fasionhair-http://genous-thilikou.gr