17 Μαΐ 2016

Παρουσίαση: "Το τέλειο Έγλημα" στον Ιανό"



«Tο Τέλειο Έγκλημα», του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου βρήκε πολλούς συνεργούς την Τρίτη 10 Μαΐου στο βιβλιοπωλείο Ιανός, όπου παρουσίαστηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Κώστας Αρβανίτης αρχικά προσπάθησαν πρώτοι να εξηγήσουν  «Το Τέλειο Έγκλημα» στο κοινό.




Με πολλά χειροκροτήματα, γέλια, ενθουσιασμό και τραγούδια εκπλήξεις ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η μπάντα του παρουσίασαν «Το Τέλειο Έγκλημα» όπου έπαιξαν και συγκίνησαν... σε μια παράδοξη συνύπαρξη pop-art μελοδράματος, παιδικoύ κιτς και θολών προσευχών.

Είτε μας αρέσει είτε όχι «Το Τέλειο Έγκλημα» έχει γίνει ένας από τους πιό ιδιόρρυθμους φρέσκους κι αιχμηρούς δίσκους της χρονιάς, με την διάφανη φωνή της Νεφέλη Φασούλη και τις αρμονίες της Μαντώς Παναγιωτάκη ακούστηκαν νέα τραγούδια όπως «Το Τέλειο Έγκλημα», «Τ’ αρσενικό» «Aγαπάτε Απατάτε» «He Loves me Loves me Not» κ.α.



Ο Κωστής Μαραβέγιας ανέβηκε στο φινάλε στην σκηνή, για να παίξουν το τραγούδι τους “Δεν ζητάω πολλά” όπου ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο. Μια άλλη έκπληξη που περίμενε τον κόσμο ήταν όταν ο Άγγελος Παπαδημτρίου ερμήνευσε live το «Μπέλα Μπελά» και η Ειρήνη Τουμπάκη ερμήνευσε με την ιδιαίτερη λαϊκή φωνή της το «Τώρα Πιά είν’ Αργά».

Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος αστειεύτηκε, αυτοσχεδίασε έπαιξε με τον κόσμο, έπαιξε κιθάρα, έπαιξε «Το τέλειο έγκλημα» και για όσους βρέθηκαν εκεί ήταν μία από τις πιό αναζωογονοτικές και συναρπαστικές παρουσιάσεις που έχουν παρακολουθήσει.