7 Ιαν 2015

H Γωγώ Τσαμπά με το “Δεν σου κάνω τον Άγιο” και “Τα Καγκέλια” ξεσήκωσε το " ΦΩΣ"



Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις τους στο ΦΩΣ. Η συνάντηση των δύο καλλιτεχνών δείχνει να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της χρονιάς. Στη συντροφιά τους βρίσκεται και ο Παντελής Καναράκης που με το χιούμορ του χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου.



Οι Δευτέρες στο ΦΩΣ αποκτούν ιδιαίτερη λάμψη αφού έχουν αφιερωθεί και καθιερωθεί ως συνάντηση αγαπημένων φίλων και πλέον δίνουν άλλο χρώμα στις νύχτες μας. Αυτή τη Δευτέρα καλεσμένοι στο ΦΩΣ ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Χριστίνα Μαραγκόζη!


Τα εκπληκτικά ντουέτα του Γιώργου Παπαδόπουλου τόσο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου όσο και με την Χριστίνα Μαραγκόζη σε συνδυασμό με τις μεγάλες τους επιτυχίες απέσπασαν το δυνατό χειροκρότημα του κοινού χωρίς να αφήσουν κανέναν παραπονεμένο!  


Άλλη μια έκπληξη περίμενε το κοινό που βρέθηκε στο ΦΩΣ το βράδυ της Δευτέρας. Η Γωγώ Τσαμπά η οποία ήρθε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να χαρίσει στο κοινό τις μεγάλες της επιτυχίες, “Δεν σου κάνω τον Άγιο” και  “Τα Καγκέλια” ξεσηκώνοντας τον κόσμο όπου τα χειροκροτήματα  και τα λουλούδια δεν είχαν σταματημό.


  Στο ΦΩΣ βρέθηκε το ίδιο βράδυ και ο Τόνυ Μαυρίδης συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Ευαγγελία Καραμπατζάκη όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μια ακόμα μοναδική μελωδική βραδιά στο ΦΩΣ και μια συνάντηση φίλων μας χάρισαν και αυτή τη Δευτέρα η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Παντελής Καναράκης!



Το αγαπημένο σχήμα ανάβει στο ΦΩΣ κάθε:
Σάββατο στις 11.00 μ.μ.,
Κυριακή μεσημέρι στις 3.30 μ.μ. και
Δευτέρα στις 9.00 μ.μ.


Για περισσότερες πληροφορίες:

ΦΩΣ
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλ.: 2103411306