30 Δεκ 2014

Xολίδης- KINGS - Μαγγίρα- Μπεκατώρου- Θρασκιά- Βο- Τρικαλιώτη στο " ΦΩΣ"



Το πιάνο του Γιώργου Θεοφάνους... η υπέροχη φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου... το αστείρευτο χιούμορ του Παντελή Καναράκη κάνουν την κάθε μας βραδιά ξεχωριστή, καθιστώντας το ΦΩΣ μοναδικό προορισμό!!!

Παρέλαση επωνύμων γίνεται κάθε Δευτέρα – αφού οι Δευτέρες καθιερώθηκαν ως συνάντηση αγαπημένων φίλων και πλέον δίνουν άλλο χρώμα στις νύχτες μας. Αυτή τη Δευτέρα καλεσμένοι στο ΦΩΣ ήταν ο Χρήστος Χολίδης και οι KINGS!!!


Ο αγαπημένος τραγουδιστής που έφτασε στο ΦΩΣ συνοδευόμενος από την Χριστίνα Μουστάκα, ανέβηκε στην πίστα και παρέα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου χάρισαν απλόχερα στο κοινό αγαπημένα ντουέτα αλλά και όλες τις μεγάλες του επιτυχίες. Στην ίδια παρέα βρισκόταν και η καλή του φίλη Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον σύζυγο της Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Η Μαρία Μπεκατώρου δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει και να χειροκροτεί ενώ όταν ο Χoλίδης ανέβηκε στη σκηνή έσπευσε να τον φωτογραφίσει και να το δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δεν άργησε βέβαια να έρθει η στιγμή που ο Χολίδης της ζήτησε να να τραγουδήσουν μαζί και ή οποία φυσικά δεν του το αρνήθηκε!












Ευχάριστη έκπληξη για το κοινό ήταν το αγαπημένο συγκρότημα KINGS με την Αntonella Cuellar και τον Γιάννη Ρουσουνέλο όπου ανέβηκαν με τη σειρά τους στη σκηνή ερμηνεύοντας με τη δική τους - ραπ ερωτική φωνή αγαπημένα τραγούδια!


Στο ΦΩΣ διασκέδασαν επίσης ο ΒΟ και η Shaya με τον φίλο της και σχεδιαστή κοσμημάτων Διονύση Πυρομάλλη, η Ράνια Θρασκιά και ο σύζυγός της Ανδρέας Φωτόπουλος, η Μπέττυ Μαγγίρα  με τον Δημήτρη Μάζη αλλά και η Πέγκυ Τρικαλιώτη με τον σύζυγό της.

Μια ακόμα μοναδική μελωδική βραδιά στο ΦΩΣ και μια συνάντηση φίλων μας χάρισαν και αυτή τη Δευτέρα η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Παντελής Καναράκης!



Το αγαπημένο σχήμα ανάβει στο ΦΩΣ και τις γιορτές!

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΦΩΣ
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλ.: 2103411306