29 Δεκ 2014

Ο Νίκος Αλιάγας από το Παρίσι στην " ΙΕΡΑ ΟΔΟ"



Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία ΜΑΖΙ!


Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις στην Ιερά Οδό!



Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εμφανίσεις του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκέριας στην σκηνή της Ιεράς Οδού. Η δυναμική ένωση των τριών μεγάλων καλλιτεχνών μας χαρίζουν ένα μοναδικό τετράωρο πρόγραμμα που έχει αποσπάσει το δυνατό χειροκρότημα του κοινού!

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις μεγάλοι ερμηνευτές, τρεις φωνές που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία, συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή της Ιεράς Οδού για να θυμηθούν και να μας θυμίσουν τραγούδια σταθμούς στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και να σηματοδοτήσουν το σήμερα!


Από την πόλη του Φωτός, το Παρίσι, ταξίδεψε και ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας παρουσιαστής, Νίκος Αλιάγας για να απολαύσει με την σύζυγο του και την παρέα της Μαρίας Μπακοδήμου το σχήμα της Ιεράς Οδού. Ο Νίκος Αλιάγας διασκέδασε και σιγοτραγούδησε τα περισσότερα τραγούδια και δεν παρέλειψε να αποθανατίσει μέσα από τον φωτογραφικό του φακό στιγμιότυπα από το πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία με διαδρομές που συνενώνονται στον άξονα καλό τραγούδι δεν μένουν στα τετριμμένα. Με την προσωπική του ιστορία ο καθένας, την πείρα τους, την απαράμιλλη τέχνη τους, το μοναδικό ταλέντο τους και την αστείρευτη φλόγα τους, μας χαρίζουν βραδιές πραγματικής ψυχαγωγίας και χαράς.
Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία ΜΑΖΙ και τις γιορτές

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20
Τηλέφωνο
κρατήσεων: 210-3428272