4 Οκτ 2014

MAC EVENT @ HONDOS CENTER



 Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πάρτυ που έγινε με αφορμή τα εγκαίνια του νέου corner της MAC στα Hondos Center της Ομόνοιας, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.
 Η Ναταλία Γερμανού μας υποδέχτηκε στον μαγικό κόσμο της ρομαντικής νουβέλας της με τίτλο ''Έτσι για χάρη σου...'' ενώ η  Μαρία Μπεκατώρου διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο της και δεν έχασε την ευκαιρία να την ανακρίνει.
 Οι δύο πρωταγωνίστριες της εκδήλωσης μας μετέφεραν σε ένα κλίμα ρομαντισμού και ομορφιάς όπως και η νέα limited lifecollection της MAC Novel Romance, εμπνευσμένη από μια ρομαντική νουβέλα .

Οι πόρτες άνοιξαν για το κοινό στις 2.00 μ.μ. όπου πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τα χρώματα, τις λάμψεις και τις υφές του νέου φθινοπωρινού μακιγιάζ της MAC.
Μοντέλα  ενσάρκωναν ήρωες,  βγαλμένους από την αγαπημένη μας νουβέλα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος θύμιζε κάτι από παραμύθι.

Φωτεινά και όμορφα πρόσωπα της ελληνικής Showbiz έδωσαν το παρόν πίνοντας αφρώδη οίνο Gancia Brochetto, ακούγοντας μουσικές μελωδίες ενώ makeup artists περιποιούνταν τους καλεσμένους με τα μοναδικά προϊόντα της MAC. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε και απαθανάτισε  λαμπερές παρουσίες της βραδιάς όπως: Ανδρούτσου Θωμαίς, Βλαντή Παναγιώτα, Βογιατζάκη Σοφία, Γαβαλάς Λάκης, Δούκα Ζέτα, Κουρτίδου Σοφία, Μπότση Τζένη, Μπρέμπου Γωγώ, Νάργες Λάουρα, Demy, Πανταζή Κλέλια και Άννυ, Παπαβασιλείου Έλενα, Παπαδημητρίου Ντορέττα, Πασχάλη Σόφη, Στρέπτκος Δημήτρης (celebrity skin), Συνατσάκη Μαίρη, Τάμτα, Χρύσπα.