29 Αυγ 2014

...μαργαρίτες για Άντζελα Δημητρίου και Αλέκο Ζαζόπουλο


" Margarites live" (ΜΑΡΓΑΡΊΤΕΣ) θα λέγεται ο μουσικός χώρος στη Λ .Συγγρού 137 που σε λίγα βράδια θα παρουσιάζει την Άντζελα Δημητρίου με τον Αλέκο Ζαζόπουλο.
Δηλαδή μιλάμε για το πρώην " PLAY BOY"όπου η Άντζελα Δημητρίου πριν από χρόνια γνώρισε μεγάλες δόξες από την πίστα του  με τις εμφανίσεις της και τις δισκογραφικές της επιτυχίες . Με την ίδια ονομασία υπήρξε στο παρελθόν  και άλλο νυχτερινό κέντρο στην παραλία Ποσειδώνος στην Βούλα όπου και πάλι είχε δηλώσει παρούσα η διαχρονική  λαϊκή ερμηνεύτρια  . Ο τίτλος " ΜΑΡΓΑΡΊΤΕΣ" έχει σίγουρα αφετηρία την επιτυχία της " Μαργαρίτες " σε μουσική και στίχους του Φοίβου που πάντα θα είναι ένα από τα αγαπημένα του κοινού και των μουσικών ραδιοφώνων 
Όμως και ο  Αλέκος Ζαζόπουλος που ταρακούνησε για τα καλά τα νερά της δισκογραφίας με την επιτυχία του " Στην υγειά της αχάριστης" και συνέχισε με σειρά δισκογραφικών επιτυχιών,  αργότερα τραγούδησε στο συγκεκριμένο χώρο . Οι δύο εκπρόσωποι λοιπόν του λαϊκού μας τραγουδιού κλείνουν ραντεβού με στο Αθηναϊκό κοινό για όμορφες νύχτες διασκέδασης.