12 Απρ 2013

Όλα έτοιμα για το Πειραιώτικο ... ντέρμπι στο " CAVALIERI" με λαϊκοδημοτικά τραγούδια από την Έλενα Χαραμή.

Μπορεί  όλα τα βλέμματα του  φίλαθλου κόσμου την Κυριακή να είναι στραμμένα στο Πειραιά για το ντέρμπι Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού αλλά το Σάββατο 13 /4 θα έχει προηγηθεί ένα άλλο ντέρμπι στα Καμίνια, χωρίς αντιπαλότητες , κόκκινες και πράσινες φανέλες . Θα είναι ένα  ντέρμπι γεμάτο μουσικά χρώματα  από αγαπημένα λαϊκοδημοτικά και λαϊκά τραγούδια που θα τα  απολαύσουν  οι φίλοι των νυχτεριών αποδράσεων μέχρι το ξημέρωμα .

Όλα αυτό στο « CAVALIERI” που θα φιλοξενήσει στην πίστα του την εκπρόσωπο του λαϊκοδημοτικού μας τραγουδιού Έλενα Χαραμή για  θα δώσει τους δικούς της ρυθμούς διασκέδασης στο  κοινό με τις προσωπικές τις επιτυχίες αλλά και πολλά αγαπημένα τραγούδια . Μαζί της θα είναι και ο Δημήτρης Καρακώστας με το κλαρίνο του.

Βέβαια η υπόθεση της  διασκέδασης στο " CAVALIERI" είναι πάντα ολοκληρωμένη .
Παρέα με την Έλενα θα και η Μαρία Μιχαήλ με τον Τάκη Ανθή ,δύο επίσης δυναμικούς  εκπρόσωπους του λαϊκού μας τραγουδιού με καλή δισκογραφική διαδρομή  και με μοναδικό τρόπο να ανεβάζουν τα κέφια στο ναδίρ με τις ερμηνείες τους.
Η καλλιτεχνική παρέα  στο όμορφο αυτό Πειραιώτικο στέκι το  Σαββατόβραδο  έχει να δώσει πολλά . Οι fan λοιπόν της  λαϊκής διασκέδασης   θα έχουν τους λόγους τους για μια δυνατή έξοδο.

Επιμέλεια προγράμματος και πλήκτρα Ερμής Βογιατζής
Μπουζούκι ο συνθέτης των πολλών επιτυχιών Γιώργος Ιωαννίδης.
Τιμή φιάλης από 70 €
Ποτό 6 €
Έναρξη 23.00

Καμίνια Πειραιάς
Αγ. Ελευθερίου 113. Τηλ.210 4811952.